Παρασκευή , 9 Ιουνίου 2023

Ελένη Μακρή-Θεοδώρου: Η νέα Κυβέρνηση πρέπει να σταθεί δίπλα στους άνδρες και τις γυναίκες της Αστυνομίας ακόμη περισσότερο

 

Για την στήριξη της στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας, αναφέρεται η υποψήφια βουλευτής με την Νέα Δημοκρατία κα Ελένη Μακρή – Θεοδώρου.

Ελένη Μακρή-Θεοδώρου: «Στήριξη στους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας»

Στο Αστυνομικό Μέγαρο βρέθηκε σήμερα η βουλευτής Φθιώτιδας και υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία κα Ελένη Μακρή-Θεοδώρου για να εκφράσει τη στήριξή της στους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας και να συζητήσουν θέματα που τους απασχολούν.

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας και τον Πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών Στερεάς Ελλάδας. Τα εργασιακά και οικονομικά ζητήματα καθώς και η υποστελέχωση αστυνομικών τμημάτων σε όλη την περιοχή ήταν ένα τα κύρια θέματα της συζήτησης.

Η κα Μακρή-Θεοδώρου τόνισε πως η νέα Κυβέρνηση πρέπει να σταθεί δίπλα στους άνδρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας ακόμη περισσότερο και επίσης να ενισχύσει με ανθρώπινο δυναμικό τα αστυνομικά τμήματα που έχουν κενά, ειδικά σε περιοχές όπως η Λοκρίδα που το καλοκαίρι φιλοξενεί πολλούς επισκέπτες και υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερη αστυνόμευση. Κατόπιν της συνάντησης, η κα Μακρή-Θεοδώρου μετέφερε τα ζητήματα που έθεσαν οι εκπρόσωποι των αστυνομικών και στον Αστυνομικό Διευθυντή της Δ.Α. Φθιώτιδας κ Μουτσώκο Χρήστο.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Φθιώτιδα: Σε επιφυλακή οι Αρχές μετά τον ισχυρό σεισμό – Ρηγματώσεις σε κτίρια

  Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Δήμος Λοκρών είναι σε επιφυλακή – Κλιμάκιο θα επιθεωρήσει για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *