Τρίτη , 31 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο: GoΙnt Virtual Food Expo: Εικονική έκθεση αγροδιατροφικών προϊόντων

Νέα έκθεση για την προώθηση αγροδιατροφικών προϊόντων στη διεθνή αγορά

Εικονική έκθεση “GoΙnt Virtual Food Expo”, που θα πραγματοποιηθεί στις 24 – 28 Φεβρουαρίου 2023, για την προώθηση αγροδιατροφικών προϊόντων στη διεθνή αγορά, συνδιοργανώνουν το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ο Βουλγαρικός Οργανισμός Προώθησης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (BSMEPA).

Η GoInt Virtual Food Expo αποτελεί δράση του έργου GoInt, που χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020, για να στηρίξει την εξωστρέφεια των εταιρειών του αγροδιατροφικού τομέα.

Οι εταιρίες, που θα δηλώσουν συμμετοχή στην εικονική έκθεση, θα έχουν την υποστήριξη ειδικών να διαμορφώσουν το εικονικό τους περίπτερο και να εξοικειωθούν με σύγχρονα ηλεκτρονικά εργαλεία. Η εν λόγω δράση δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες του κλάδου να αποκτήσουν χωρίς κανένα κόστος το εικονικό εταιρικό τους περίπτερο και να προσεγγίσουν τη διεθνή αγορά μέσα από την ανάπτυξη μιας καινοτόμου πλατφόρμας ΤΠΕ.

Η έκθεση θα ανοίξει τις «πύλες» της ψηφιακά μέσω ζωντανής σύνδεσης (live) στις 24 Φεβρουαρίου, ενώ τις υπόλοιπες ημέρες θα λειτουργήσει on demand.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση μπορεί να αναζητήσει κάθε ενδιαφερόμενος στην ιστοσελίδα https://griechenland.ahk.de/gr/ekdiloseis, όπου έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει και δήλωση συμμετοχής στην έκθεση.

Σημειώνεται ότι οι δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 20 Ιανουαρίου 2023 από εταιρίες που εδρεύουν στις περιοχές Δράμας, Έβρου, Ροδόπης, Ξάνθης, Καβάλας, Σερρών και Θεσσαλονίκης. Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, ενώ η δράση θα διεξαχθεί στην αγγλική γλώσσα.

Εταίροι του έργου είναι το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, το Ελληνο-Ιταλικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης και ο Βουλγαρικός Οργανισμός Προώθησης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων (BSMEPA), οι οποίοι μέχρι σήμερα έχουν υποστηρίξει δράσεις για:

– Τη δημιουργία πρωτοποριακών “Ομάδων Εργασίας Υποστήριξης Εξαγωγών” με στόχο να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να ξεπεράσουν προβλήματα και να βελτιώσουν το επιχειρηματικό κλίμα.

– Την οργάνωση εργαστηρίων δεξιοτήτων και συμβουλευτικής προς τους επαγγελματίες.

– Την οργάνωση επιχειρηματικών αποστολών στο Βιετνάμ και το Ισραήλ.

– Τη συμμετοχή εκθετών στην έκθεση AgroMashov, στα Ιεροσόλυμα.

Το έργο GoInt συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους των χωρών που συμμετέχουν στο πρόγραμμα συνεργασίας INTERREG V-A “Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020”.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Συνεχίζονται οι έρευνες για την ανεύρεση του κυβερνήτη του Φάντομ

Συνεχίστηκε και κατά τις βραδινές ώρες η επιχείρηση έρευνας και εντοπισμού του αγνοούμενου κυβερνήτη του …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *