Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαλκίδας από την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και έως την Παρασκευή 31 Μαρτίου

Συνάντηση με τους Αθλητικούς Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2023, με πρωτοβουλία της Δημάρχου Χαλκιδέων κ.Έλενας Βάκα και της Προέδρου του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ κ.Ελένης Αϊδίνη. Παρόντες ήταν εκπρόσωποι από τα σωματεία ΝΟΧ ,ΑΚΟΧ, ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΓΑΣ ΚΑ ΔΙΩΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ.

Στην συνάντηση, η Δήμαρχος ενημέρωσε για τις ενέργειες που έχουν γίνει έως τώρα για την κατασκευή Κλειστού Κολυμβητηρίου, ολυμπιακών προδιαγραφών, το οποίο θα κατασκευαστεί στην περιοχή του Βούρκου. Ένα έργο μεγάλης σημασίας, που όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, είναι αντάξιο της αθλητικής ιστορίας του Δήμου, ικανό να εξυπηρετεί όλους τους πολίτες και να φιλοξενεί μεγάλες διοργανώσεις.

Στην συνέχεια συζητήθηκαν τρόποι για την καλύτερη δυνατή λειτουργία του Κολυμβητηρίου κατά την χειμερινή περίοδο, στοχεύοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας από την κατανάλωση φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας με μείωση του ωραρίου λειτουργίας χωρίς να επηρεαστεί η προετοιμασία των αθλητών εν όψει των επερχόμενων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Κατόπιν σχετικής διαβούλευσης επί των προτάσεων που κατατέθηκαν από τους παρευρισκόμενους , το εβδομαδιαίο πρόγραμμα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Χαλκίδας από την Δευτέρα 16 Ιανουαρίου και έως την Παρασκευή 31 Μαρτίου εκτός αργιών, διαμορφώνεται ως εξής:

Από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρα 12:00 έως 14:30 για κοινό και ΑΜΕΑ
Κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή από ώρα 14:30 έως 21:00 αποκλειστικά για κολύμβηση και υδατοσφαίριση από τους Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας [ΝΟΧ ,ΑΚΟΧ, ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΓΑΣ, ΔΙΩΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ, ΦΟΙΝΙΚΑΣ] και ΔΟΑΠΠΑΧ
Κάθε Τετάρτη από ώρα 14:30 έως 19:00 αποκλειστικά για κολύμβηση από τους Συλλόγους που δραστηριοποιούνται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας [ΝΟΧ ,ΑΚΟΧ, ΕΥΒΟΙΚΟΣ ΓΑΣ και ΔΙΩΝΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ] Κάθε Σάββατο το Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλκίδας θα παραμένει κλειστό.

Επίσης στα πλαίσια της επιπρόσθετης λειτουργικής αναβάθμισης ,αποφασίστηκε η άμεση προμήθεια καινούργιων αντικυματικών διαδρομών και κατόπιν η αντικατάσταση των βατήρων εκκίνησης, προκειμένου να διεξαχθούν σημαντικοί αγώνες κολύμβησης το προσεχές διάστημα.

eviaportal.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Νέα στοιχεία για τους πιθήκους και τη σχέση τους με το ανθρώπινο είδος φέρνει στο «φως» μία βρετανική επιστημονική έρευνα

Νέα στοιχεία για τους πιθήκους και τη σχέση τους με το ανθρώπινο είδος φέρνει στο …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *