Τρίτη , 7 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Ένα ακόμη διαδικτυακό Σεμινάριο διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος

«Κρίσιμα και Επίκαιρα Φοροτεχνικά, Εργασιακά, Ασφαλιστικά και Οικονομικά Ζητήματα»

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 30/9/2021 το Διαδικτυακό Σεμινάριο που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, σε συνεργασία με τη N|E|P|A Economic Consulting*, μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ, με Θέμα: «Κρίσιμα και Επίκαιρα Φοροτεχνικά, Εργασιακά, Ασφαλιστικά και Οικονομικά Ζητήματα».

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Εισηγητές του σεμιναρίου ήταν οι εγνωσμένου κύρους επαγγελματίες του χώρου κ.κ.: Ραπανάκης Πέτρος, Εργατολόγος – Οικονομολόγος, – Σύμβουλος επιχειρήσεων με μακρόχρονη εμπειρία σε θέματα εργατικής νομοθεσίας και ανθρώπινου δυναμικού Νιφορόπουλος Κωνσταντίνος, Οικονομολόγος – Πρόεδρος του Δ.Σ & Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας «ΩΡΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ Α.Ε.» Πατήρης Κωνσταντίνος, Οικονομολόγος – Λογιστής – Φοροτεχνικός. Ιδιοκτήτης & CEO της εταιρείας N|E|P|A Economic Consulting Ltd. Καλωσορίζοντας τους συμμετέχοντες, η Γενική Διευθύντρια του ΣΒΘΣΕ κ. Ευφροσύνη Δαγλαρίδη, υπογράμμισε ότι τα θέματα που αναπτύσσονται στο πλαίσιο του σεμιναρίου είναι κρίσιμα, χρήσιμα και άκρως επίκαιρα, καθώς αφορούν στην καθημερινότητα των επιχειρήσεων και των άμεσων συνεργατών τους και ευχαρίστησε τους εισηγητές αλλά και την επιχείρηση μέλος του Συνδέσμου NEPA ECONOMIC CONSULTING για την πρωτοβουλία της συνδιοργάνωσης της εκδήλωσης.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου περιλάμβανε την παρουσίαση όλων των εξελίξεων στα εργασιακά δεδομένα από τον κ. Πέτρο Ραπανάκη, ενώ ακολούθησε η παρουσίαση του τρόπου μετάβασης των επιχειρήσεων στην online διασύνδεση με την ΑΑΔΕ μέσω της πλατφόρμας mydata από τον κ. Κων/νο Νιφορόπουλο. Τέλος ο κ. Κωνσταντίνος Πατήρης τοποθετήθηκε σχετικά με το φορολογικό τοπίο έτσι όπως διαμορφώνεται σύμφωνα με τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού στην έκθεση της Θεσσαλονίκης. Το ραντεβού ανανεώθηκε για τις επόμενες ενημερωτικές συναντήσεις του Συνδέσμου κατά τις οποίες θα αναλυθούν περαιτέρω τα παραπάνω πολύ κρίσιμα ζητήματα.

ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

«Αναβίωση του ρολογιού της Λάρισας – Ανέγερση νέου δημοτικού ρολογιού» η εξέλιξη της πόλης

Την ερχόμενη Παρασκευή και Σάββατο, 10 και 11 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθεί η αξιολόγηση των προτάσεων …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *