Κυριακή , 14 Απριλίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Έναρξη λειτουργίας του 4ου Πειραματικού Γυμνασίου Λαμίας

Δελτίο Τύπου  από την διεύθυνση του 4ου Πειραματικού Γυμνασίου Λαμίας

 

4ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΑΜΙΑΣ

Με χαρά ανακοινώνουμε την έναρξη λειτουργίας του 4ου Πειραματικού Γυμνασίου Λαμίας, που θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή στην εκπαίδευση από τον Σεπτέμβριο του 2024.

Με επίκεντρο την καινοτομία και την ανάπτυξη των μαθητών/τριών, το σχολείο μας δεσμεύεται να προσφέρει ένα περιβάλλον όπου οι μαθητές/μαθήτριες θα ανακαλύπτουν, θα εξερευνούν και θα αναπτύσσουν τις δεξιότητές τους. Καθώς βασικός προσανατολισμός μας θα είναι η προώθηση της καινοτομίας και η βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης εκπαίδευσης, το 4ο Πειραματικό Γυμνάσιο Λαμίας θα προσφέρει ένα προηγμένο περιβάλλον μάθησης που θα ενισχύει τη δημιουργικότητα και την ανάπτυξη κριτικής σκέψης.

Η ενημέρωση των ενδιαφερομένων θα είναι προσβάσιμη μέσω της ιστοσελίδας του σχολείουhttps://4gym-lamias-new.fth.sch.gr/, παρέχοντας έγκαιρες και συνεχείς πληροφορίες για τα προγράμματα, τις δραστηριότητες, τις καινοτόμες δράσειςκαι τις εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες που θα καθιστούν το 4ο Πειραματικό Γυμνάσιο Λαμίας μια πρωτοποριακή εκπαιδευτική επιλογή.

Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών/μαθητριών που ενδιαφέρονται για την εισαγωγή τους στο σχολείο μας θα κληθούν με πρόσκληση, να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση στις αρχές Μαρτίου 2024. Με νεότερη ανακοίνωση θα γνωστοποιηθεί στους/στις ενδιαφερόμενους/ες η ακριβής προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων.

Με προσήλωση στην ποιότητα και την καινοτομία, αναμένουμε με ανυπομονησία να υποδεχθούμε τους μαθητές/μαθήτριες μας σε ένα περιβάλλον που ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και την εξέλιξη.

Με εκτίμηση

Η Διευθύντρια

Δρ Βασιλική Πολυμεροπούλου

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

LIVE: Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Λαμία

Αγώνας Play Off της Stoiximan Super League Την ομάδα του Παναθηναϊκού  αντιμετωπίζει ο ΠΑΣ Λαμία  …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *