Ερευνάται τι έχει συμβεί…
Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εκτοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής 2/6/2024 στη θαλάσσια περιοχή κοντά στην παραλία του Σχινιά στον Μαραθώνα.
Σύμφωνα με το in.gr, κατά την ανάσυρση του πτώματος στο πόδι του ήταν δεμένος ένας δίσκος άρσης βαρών 10 κιλών.
Φορούσε αθλητικά ρούχα
Από την πρώτη εξέταση της σορού γίνεται λόγος για έναν άνδρα ηλικίας περίπου 40-45 ετών που φορούσε αθλητικά ρούχα (φόρμα).
Τις Αρχές ενημέρωσε λουόμενος που είδε το πτώμα και κάλεσε το λιμεναρχείο Ραφήνας.
Στο σημείο έσπευσε σκάφος του Λιμενικού που εντόπισε τη σορό και ξεκίνησε τη διαδικασία ανάσυρσης και διαπιστώθηκε ότι στο αριστερό πόδι ήταν δεμένο το βαρίδι 10 κιλών.
Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα
Η σορός με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Σωτηρία και όπως διαπιστώθηκε ήταν σε προχωρημένη σήψη.
Η ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του άνδρα.
Για την ώρα είναι ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενο όπως για το αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για αυτοκτονία.
Πηγή: in.gr
Fonografos.net Ειδησεογραφικό portal Φθιώτιδας και Κεντρικής Ελλάδας



