Παρασκευή , 15 Οκτωβρίου 2021
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου στη Λαμία

Ο Βουλευτής ΝΔ Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας ενημερώνει σχετικά  με εξελίξεις που αφορούν στο έργο επέκτασης των δικτύων φυσικού αερίου στη Λαμία.

Ειδικότερα, ο Βουλευτής αναφέρει σε δήλωσή του:

«Η ημέρα ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Η έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο της Σύμβασης για την επέκταση των δικτύων φυσικού αερίου στη Λαμία, σηματοδοτεί την έναρξη της υλοποίησης του έργου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Με τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, ξεκινήσαμε το 2015 στις Βρυξέλλες, το τολμηρό και φιλόδοξο αυτό εγχείρημά, το οποίο πέρασε στην κυριολεξία από 40 κύματα.

Χρειάστηκαν πολλές, επίμονες και επίπονες προσπάθειες, αμέτρητες εργατοώρες μέσα στα 6 αυτά χρόνια, για να φτάσουμε σήμερα επιτέλους, στη φάση της ολοκλήρωσης.

Είμαι όμως βέβαιος ότι τα πολλαπλά οικονομικά, ενεργειακά, περιβαλλοντικά οφέλη, αλλά και εργασιακά οφέλη που συνεπάγεται το έργο του Φυσικού Αερίου, θα μας αποζημιώσουν και με το παραπάνω.

Πολλές ευχαριστίες στη σημερινή Διοίκηση της ΔΕΔΑ και προσωπικά στο Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μάριο Τσάκα, ο οποίος κατάφερε να επαναφέρει σε τροχιά υλοποίησης, το έργο το οποίο μέχρι πριν ένα έτος κινδύνευε να χάσει τη χρηματοδότησή του».

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Φεύγει ο “Μπάλλος” – Ο καιρός το Σάββατο

Δείτε την πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο  16-10-2021  από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία Αναμένεται …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *