Το “ευχαριστώ” και τα συγχαρητήρια του Ηλία Κυρμανίδη στο Α.Τ. Καμένων Βούρλων

“Η κοινωνία μας χρειάζεται Αστυνομία παρούσα, ανθρώπινη, αποτελεσματική και κοντά στον πολίτη. Και τα στελέχη του Α.Τ. Καμένων Βούρλων αποδεικνύουν στην πράξη ότι υπηρετούν αυτόν ακριβώς τον ρόλο.” υπογραμμίζει ο  Δήμαρχος Καμένων Βούρλων.

Τα  συγχαρητήρια  του εκφράζει δημόσια ο  Δήμαρχος Καμένων Βούρλων κ. Ηλίας Κυρμανίδης  προς το Α.Τ. Καμένων Βούρλων με αφορμή την άμεση και αποτελεσματική διαχείριση υποθέσεων στην περιοχή.

Σημειώνει ο κ. Κυρμανίδης:

“Συγχαρητήρια στα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων

Το τελευταίο διάστημα, το Αστυνομικό Τμήμα Καμένων Βούρλων κατέγραψε δύο σημαντικές επιτυχίες: την άμεση κινητοποίηση για τον εντοπισμό ηλικιωμένου συμπολίτη μας που είχε εξαφανιστεί, καθώς και τη συμβολή του στην εξάρθρωση ομάδας που φέρεται να εξαπατούσε ηλικιωμένους συμπολίτες μας.

Θέλω δημόσια να συγχαρώ τα στελέχη του Αστυνομικού Τμήματος Καμένων Βούρλων για την ετοιμότητα, τον επαγγελματισμό και το υψηλό αίσθημα ευθύνης που επιδεικνύουν.

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στον νέο Διοικητή του Τμήματος, Αστυνόμο Αθανάσιο Ζέρβα, ο οποίος μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έχει δώσει καθαρό στίγμα ενεργής παρουσίας, άμεσης ανταπόκρισης και ουσιαστικής συνεργασίας με την τοπική κοινωνία.

Για εμάς, η ασφάλεια των πολιτών —και ιδιαίτερα των πιο ευάλωτων συμπολιτών μας— δεν είναι απλώς υπηρεσιακό καθήκον. Είναι βασική προϋπόθεση αξιοπρέπειας, εμπιστοσύνης και ποιότητας ζωής στον τόπο μας.

Ο Δήμος Καμένων Βούρλων θα συνεχίσει να βρίσκεται σε σταθερή συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία, στηρίζοντας κάθε προσπάθεια που ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας, προστατεύει τους πολίτες και θωρακίζει την καθημερινότητα στις κοινότητές μας.

Η κοινωνία μας χρειάζεται Αστυνομία παρούσα, ανθρώπινη, αποτελεσματική και κοντά στον πολίτη. Και τα στελέχη του Α.Τ. Καμένων Βούρλων αποδεικνύουν στην πράξη ότι υπηρετούν αυτόν ακριβώς τον ρόλο.

Όταν οι πολίτες αισθάνονται ασφαλείς, ο τόπος στέκεται πιο δυνατός.

Συγχαρητήρια σε όλους.”

Δες επίσης

Ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με την Kimberly Guilfoyle

“Οι σχέσεις μας με τις ΗΠΑ που θα πρέπει να βασίζονται στο αμοιβαίο όφελος και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *