Κυριακή , 1 Αυγούστου 2021
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

«Επιμελητήριο Φθιώτιδας: ΜΑΖΙ δυναμώνουμε τη φωνή μας!»

Το 2018, όταν και αναλάβαμε τη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κάναμε όλοι μαζί μια συμφωνία, μια συμφωνία για ένα δυνατό, παρεμβατικό και ανεξάρτητο επιμελητήριο. Δεσμευθήκαμε να υπηρετήσουμε τις ανάγκες των μελών μας και της τοπικής οικονομίας. Κινηθήκαμε μεθοδικά, ισχυροποιήσαμε τη φωνή μας, αναδείξαμε τα προβλήματα και εντείναμε τις προσπάθειές μας για την περαιτέρω αναβάθμιση του επιμελητηριακού θεσμού.

Αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες, τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες της κοινωνίας μας και αποτελούμε βασικό μηχανισμό στήριξης του τοπικού επιχειρείν. Μέσα από τη σύνθεση & τη συλλογική προσπάθεια, με ουσιαστικές και ρεαλιστικές συνέργειες με όλους τους φορείς, παραμερίσαμε τα μικρά που μας χωρίζουν και στοχεύσαμε στα μεγάλα που μας ενώνουν! Από την 1η στιγμή σταθήκαμε δίπλα σε κάθε μέλος μας, προσπαθήσαμε να δώσουμε λύσεις, υποστηρίξαμε τους επαγγελματίες, επενδύσαμε στη γνώση, διεκδικήσαμε πόρους, & αναδείξαμε τα μείζονα ζητήματα στην Κεντρική Διοίκηση.

Μέσα από το παρακάτω βίντεο, αποτυπώσαμε με σύντομο αλλά συνεκτικό τρόπο τις δράσεις & τα πεπραγμένα μας κατά την περίοδο 2018 – 2021 προκειμένου να ενημερώσουμε τα μέλη μας.

Παράλληλα, δημιουργήσαμε ένα βίντεο προώθησης και υποστήριξης των τοπικών μας επιχειρήσεων, αναδεικνύοντας τους δικούς μας «ήρωες» της καθημερινότητας, με κύριο σύνθημα ότι το Επιμελητήριο ευχαριστεί τις επιχειρήσεις – μέλη του και είναι πάντα δίπλα τους.

 

Όλο αυτό το διάστημα πορευθήκαμε με ειλικρίνεια & διαφάνεια χωρίς πολώσεις & αποκλεισμούς. Έτσι θα προχωρήσουμε και στο μέλλον. Βάζουμε τον πήχη ψηλά, κινούμαστε μεθοδικά και επιδιώκουμε απτό και συγκρίσιμο αποτέλεσμα. Είμαστε εδώ με ξεκάθαρη φωνή, αναδεικνύοντας τα ουσιαστικά ζητήματα, δυναμώνουμε τη φωνή του μικρού & μεσαίου επαγγελματία γιατί όλοι εσείς, είμαστε εμείς!
Σας ευχαριστούμε! Επιμελητήριο Φθιώτιδας…πάντα δίπλα σου!

Εγγραφείτε στο κανάλι fonografos στο You Tube

Δες επίσης

Τουρκικά ΜΜΕ: Νεκρός 43χρονος από ελληνικά πυρά στον Έβρο Τούρκος πολίτης – Διαψεύδει η Αθήνα

Δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών από τουρκικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ένας 43χρονος Τούρκος έχασε τη ζωή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *