Τρίτη , 31 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Επίσκεψη Δημάρχου Δ. Μακρακώμης στο Κυριακοχώρι και στην υπό κατασκευή Ιερά Μονή

Στο όμορφο Κυριακοχώρι, ένα από τα φημισμένα χωριά του Ινάχου,  βρέθηκε την Κυριακή 28/2/2021 ο Δήμαρχος Δήμου Μακρακώμης κ. Γιώργος Χαντζής.

Στο Κυριακοχώρι θα γίνουν εργασίες εσωτερικής οδοποιίας,  προϋπολογισμού 80.000€ και ο Δήμαρχος ήθελε από δει από πρώτο χέρι,  τι και που θα γίνει.

Ο Δήμαρχος που ήδη έχει ανακοινώσει αρκετά έργα υποδομής  σε χωριά του Δήμου, εξέφρασε την πεποίθηση να βρίσκεται δίπλα σε όλους τους δημότες, σε κάθε χωριό και να μεριμνά για ζητήματα που αφορούν στην βελτίωση της καθημερινότητας τους.

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Επί της ευκαιρίας αυτής, μαζί και με τον συντάκτη του www.fonografos.net κ. Δημήτρη Καραντζούνη επισκέφτηκαν την, υπό κατασκευή, Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου, που μεριμνά ο π. Θεόκλητος, με τον οποίο οι δύο άντρες διατηρούν  ιδιαίτερα φιλικές σχέσεις επί πολλά χρόνια, καθώς είναι και γείτονες.

Ο π. Θεόκλητος,  ασχολείται εκτεταμένα και με πολύ αγάπη για την περιοχή προκειμένου να ανεγερθεί η  Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου, που θα αποτελεί ένα μοναστηριακό κόσμημα για τον Δήμο Μακρακώμης. Ο π. Θεόκλητος που λειτουργεί στην ενορία του πολιούχου  Αγίου Νικολάου στην Σπερχειάδα και συμβάλλει τα μέγιστα και ποικιλοτρόπως  για την ανέγερση της συγκεκριμένης Μονής αλλά και για το Αρχονταρίκι, όλα με δικά του έξοδα.

Η Ιερά Μονή θα είναι ένας πανέμορφος θρησκευτικός και πνευματικός χώρος,  ενώ ως γνωστόν ο π. Θεόκλητος χαίρει μεγάλης εκτιμήσεως και αγάπης από πάρα πολλούς πιστούς και μάλιστα και εκτός της ευρύτερης  περιοχής. Ως πνευματικός, πολλοί είναι αυτοί από όλη την Ελλάδα, χωρίς υπερβολή, που έρχονται στην Σπερχειάδα και στην ενορία του για να τους παντρέψει και να βαπτίσει τα παιδιά τους, γεμίζοντας την πόλη με ξένο κόσμο. Ακόμη και καθημερινά, τα πνευματικά του παιδιά τον επισκέπτονται τακτικά, που πέραν των άλλων  προσδίδονται οφέλη στη Σπερχειάδα αναφορικά με στέγη, φαγητό και προϊόντα αγοράς. Σαφέστατα η επίσκεψη τους αποτελεί μία πρώτης τάξεως προβολή  της Σπερχειάδας.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δείτε βίντεο που κατέγραψε η κάμερα του Δημήτρη Καραντζούνη

Ανέγερση της Ιεράς Μονής Κοιμήσεως της Θεοτόκου και η τελετή Τοποθέτησης Θεμελίου Λίθου, στο χωριό Κυριακοχώρι, την Κυριακή 24/6/2018 και ώρα 19:00

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο καφές με γάλα είναι αντιφλεγμονώδες κοκτέιλ

Οι πολυφαινόλες είναι μια κατηγορία φυτικών ενώσεων που συναντώνται σε μεγάλο βαθμό στα φρούτα, τα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *