Παρασκευή , 2 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Δ.Σ. Μακρακώμης: Επιστολή δικηγόρου για εργατικό ατύχημα

Επιστολή του δικηγόρου κ. Γεώργιου  Ζελενίτσα διαβάστηκε στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μακρακώμης, που αφορά αποζημίωση για εργατικό ατύχημα στα Σφαγεία Δυτικής Φθιώτιδας.

Ο νομικός εκπροσωπεί εργαζόμενο, που είχε εργατικό ατύχημα το 2011 στα Σφαγεία Δυτικής Φθιώτιδας και που ακόμη δεν έχει αποζημιωθεί. Ο δικηγόρος απέστειλε επιστολή προκειμένου  ενημερώσει σχετικά περί της υπόθεσης καθόσον τέθηκε ως  θέμα στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης.  Ο  δικηγόρος κάνει λόγο για μέγιστη παράλειψη του Δήμου Μακρακώμης να μην καλεστεί είτε ο ίδιος  είτε ο παθών είτε μαζί, ώστε να συμμετάσχουν στην συζήτηση.

Σημειώνεται ότι ο Δήμος Μακρακώμης στα Σφαγεία Δυτικής Φθιώτιδας κατέχει το 67% και όπως αναφέρεται στη συνεδρίαση, η όποια απόφαση θα πρέπει να ληφθεί από το Δ.Σ των Σφαγείων. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, μία πιο ανθρώπινη προσέγγιση θα πρέπει να υπάρχει, ώστε να δοθεί άμεσα λύση, μην χρονοτριβήσουν άλλο έχει περάσει τόσος καιρός, στο μεγάλο πρόβλημα που έχει ο συγκεκριμένος άνθρωπος, μετά το ατύχημα, για να βιοποριστεί.

Παρακολουθείστε τι ειπώθηκε επί του ζητήματος:

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Δήμαρχος Λοκρών Θ. Ζεκεντές για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία

Μήνυμα Δημάρχου Λοκρών για την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία Η 3η Δεκεμβρίου έχει καθιερωθεί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *