Παρασκευή , 22 Σεπτεμβρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Επίθεση στον Κοινοτάρχη Καλοσκοπής καταγγέλλουν οι “Πολίτες στο Προσκήνιο”

Η δημοτική παράταξη «ΠΟΛΙΤΕΣ στο ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ» και οι δημοτικοί της σύμβουλοι, ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ την Άνανδρη και Ύπουλη επίθεση που δέχτηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας της Καλοσκοπής Γιώργος Κόλλιας, από συντοπίτη του και μέλος της Κοιν.Σ.Επ.

(Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης) του χωριού, για υπόθεση που αφορά την διαχείριση της Επιχείρησης.

Το βράδυ του Σαββάτου ο Κοινοτάρχης δέχτηκε επίθεση, απρόκλητα και ύπουλα, την ώρα που σηκώθηκε να αποχωρήσει από υπαίθριο Κοινοτικό χώρο όπου καθόταν με την παρέα του, όταν αντιλήφθηκε πως συγχωριανός πλησίαζε με θράσος την παρέα του και ήταν έτοιμος για καυγά. Όπως αποδείχτηκε ο συγχωριανός πήγαινε αποφασισμένος να επιτεθεί και δεν δίστασε να το κάνει. Σπρώχνοντάς τον με δύναμη, τον έριξε στο πλακόστρωτο προκαλώντας του βαριές κακώσεις.

Οι ενέργειες αυτές είναι καταδικαστέες, ασυγχώρητες, προσβλητικές, επικίνδυνες, άνανδρες. Είναι άδικες απέναντι σε κάθε άνθρωπο, πόσο μάλλον σε ένα Κοινοτάρχη που 3 χρόνια τώρα με τα έργα του και την προσπάθεια που κατέβαλε για κάθε τι που απασχόλησε την Καλοσκοπή, αφήνει ανεξίτηλη θετική εικόνα για τον ίδιο αλλά και προοπτική στον τόπο του. Κι αυτό δεν το λέμε εμείς αλλά οι συγχωριανοί του και όσοι τον γνώρισαν μέσα από την αυτοδιοίκηση τα χρόνια αυτά, φίλοι και αντίπαλοι.

Περιμένουμε την απερίφραστη καταδίκη από όλο το χωριό. Από το Κοινοτικό συμβούλιο, τον Δήμαρχο και τις παρατάξεις.

Τέτοιου είδους φαινόμενα πρέπει να τα σταματάμε στην γέννησή τους. Γιατί όπως διαπιστώνουμε τίποτα δεν είναι αυτονόητο. Τουναντίον μάλιστα.

Η πιο μεγάλη καταδίκη σε αυτές τις ενέργειες πρέπει να είναι η Κοινωνική καταδίκη.

www.fokidanews.gr

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Bραβεία Τοπικής Αυτοδιοίκησης 2019-2023: Τιμήθηκε ο Δήμος Δομοκού με τρία βραβεία! [εικ.]

  Μια σημαντική διάκριση για τον Δήμο Δομοκού, μία θετική “πινελιά” στην δύσκολη περίοδο που …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *