Παρασκευή , 24 Μαρτίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Επιτυχημένη η ημερίδα υγείας στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας

Με μεγάλη προσέλευση η ημερίδα υγείας στον Άγιο Κωνσταντίνο

Με μεγάλη προσέλευση πραγματοποιήθηκε η ημερίδα υγείας με θέματα «Πρόληψη του καρκίνου του τραχήλου της μήτρας – Σημασία της πρόληψης του καρκίνου του μαστού – Ψυχολογική υποστήριξη του ασθενούς – Ο ρόλος του οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντος», που συνδιοργάνωσαν ο Σύλλογος Γυναικών Αγίου Κωνσταντίνου «Η Κνημίς», ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Αγίου Κωνσταντίνου και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Καμένων Βούρλων.

Στην ημερίδα, που έλαβε χώρα την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 στην καφετέρια «Twins» (Μανούσος) στον Άγιο Κωνσταντίνο, μίλησαν:
• Παναγιώτα Μπουρντά. Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος. Πιστοποιημένη στην Κολποσκόπηση. Γ.Γ. του Δ.Σ. του Παραρτήματος Λαμίας της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.
• Στεργιανή Μαντζιούρα. Ψυχολόγος MSc. Κέντρο Κοινότητας Δήμου Καμένων Βούρλων.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε και η κοπή πίτας του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Κωνσταντίνου, παρουσία του Δημάρχου Καμένων Βούρλων, κ. Ιωάννη Συκιώτη, των Αντιδημάρχων, κ.κ. Νικολάου Παπαγρηγορίου και Λεωνίδα Πενταλιού, του Προέδρου Κοινότητας Αγίου Κωνσταντίνου, κ. Κωνσταντίνου Μαύρου, και Δημοτικών Συμβούλων.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Που γίνονται δωρεάν rapid test για κορονοϊό, 24/3/2023

Ενημερωθείτε για τους δωρεάν ελέγχους-rapid tests για κορονοϊό στη Λαμία. Με βάση το πρόγραμμα του ΕΟΔΥ για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *