Δευτέρα , 4 Ιουλίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Έρχεται εβδομάδα πληρωμών για κοινωνικό μέρισμα και επίδομα θέρμανσης

Από τη Δευτέρα 27/12/2021 καταβάλλονται  με το επίδομα θέρμανσης και το κοινωνικό μέρισμα να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Συγκεκριμένα υπάρχουν νέοι δικαιούχοι στο επίδομα θέρμανσης που πέρυσι δεν το έλαβαν και την προσεχή Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου θα δουν τα χρήματα στον τραπεζικό τους λογαριασμό, όπως αναφέρει το newsit.gr.

Βασική προϋπόθεση για να μπορούν να εισπράξουν τα χρήματα είναι να έχουν κάνει την αίτηση τους μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

Παράλληλα και οι παλιοί δικαιούχοι, αυτοί δηλαδή που είχαν εισπράξει και πέρυσι το επίδομα θα δουν στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς διαφορά που τυχόν να έχει προκύψει από την προκαταβολή που πήραν από το επίδομα θέρμανσης που δικαιούνται.

Υπάρχουν βέβαια και οι χαμηλοσυνταξιούχοι που την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου θα λάβουν την έκτακτη οικονομική ενίσχυση (κοινωνικό μέρισμα) των 250 ευρώ. Προϋπόθεση για να εισπράξουν τα χρήματα είναι να έχουν ετήσιο ατομικό εισόδημα ως 7.200 ευρώ και να μην έχουν άλλα εισοδήματα. Για τα ζευγάρια το οικογενειακό εισόδημα να μην ξεπερνά τα 14.400 ευρώ σε ετήσια βάση.

Να σημειωθεί ότι αν ένα ζευγάρι συνταξιούχων έχει συνολικό εισόδημα 13.500 ευρώ, εκ των οποίων ο ένας έχει 7.500 ευρώ και ο άλλος 6.000 ευρώ, την ενίσχυση θα την πάρει ο ένας με το εισόδημα των 6.000 ευρώ.

newsit.gr

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αλ. Τσίπρας: “Όλοι διαφωνούν με το νομοσχέδιο για την Ανώτατη Εκπαίδευση”

“Μόνο ο κ. Μητσοτάκης και η κα. Κεραμέως συμφωνούν” σημειώνει ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Ομιλία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *