Σάββατο , 26 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Εργατικό ατύχημα στη Λαμία

Για ένα εργατικό ατύχημα μας ενημερώνει το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας ότι συνέβη στη Λαμία, όπου εργαζόμενος υπέστη εγκαύματα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
9/07/2021

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΡΓΩΝ

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας για πολλοστή φορά καταγγέλλει τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας που βιώνουν οι περισσότεροι εργαζόμενοι τόσο στο νομό Φθιώτιδας όσο και σε ολόκληρη της χώρα.

Χτες, συνάδελφος σε ιδιωτική εταιρεία έργων που δραστηριοποιείται στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας με σοβαρά εγκαύματα τρίτου βαθμού σε άνω και κάτω άκρα, όπου αφού του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Για μία ακόμη φορά καταγγέλλουμε την ανυπαρξία των ατομικών μέτρων προστασίας και των κανόνων υγείας και ασφάλειας στους χώρους εργασίας.

Ζητούμε από τους αρμόδιους φορείς, και από τα αρμόδια ελεγκτικά όργανα να εξετάσουν τα αίτια του ατυχήματος και να αποδοθούν ευθύνες όπου και σε όποιους αναλογούν. Απαιτούνται άμεσα κατάλληλες νομοθετικές πρωτοβουλίες ώστε να γίνουν αυστηρότεροι και πιο συχνοί οι έλεγχοι από το σώμα επιθεώρησης εργασίας και οι ποινές για την τήρηση των μέτρων ατομικής προστασίας και των κανόνων υγείας και ασφάλειας από όλους, ώστε να ελαττωθούν όσο γίνεται περισσότερο τα εργατικά ατυχήματα.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Καμένων Βούρλων: 40 θέματα για την Οικονομική Επιτροπή

Δείτε τα θέματα της συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής στις 29/11/2022 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *