Φθιώτιδα: Συνελήφθη 43χρονος για την φωτιά στη Λοκρίδα

Άμεσα οι έρευνες για την φωτιά στο Καλαπόδι του Δήμου Λοκρών

Ανακριτικοί υπάλληλοι του Ανακριτικού Κλιμακίου Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού Φθιώτιδας, σε συνεργασία με στελέχη της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, όπως γνωστοποιήθηκε, πραγματοποίησαν συντονισμένη έρευνα στην περιοχή της Λοκρίδας.

Οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν την αιτία εκδήλωσης της φωτιάς και όπως  από την ερευνητική διαδικασία, προέκυψε ότι η φωτιά ξεκίνησε κατά τη διάρκεια αγροτικών εργασιών με θεριζοαλωνιστική μηχανή.

Στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας συνελήφθη 43χρονος ημεδαπός.

Ο άντρας κατηγορείται για πρόκληση πυρκαγιάς από αμέλεια.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, συνελήφθη χθες, 02 Ιουλίου 2026, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού(ΔΑΕΕ) σε συνεργασία με ανακριτικούς υπαλλήλους του Α.Κ.Α.Ε.Ε. Φθιώτιδας, ημεδαπός, για πρόκληση πυρκαγιάς σε αγροτοδασική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, σε περιοχή του δήμου Λοκρών της Π.Ε. Φθιώτιδας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.062,05€.

Δες επίσης

Πρόσληψη έκτακτου προσωπικού στον Δήμο Δομοκού

Αιτήσεις έως 12/8/2026 Ανακοίνωση από τον Δήμο Δομοκού για την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σχέση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *