Δευτέρα , 27 Μαρτίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

Εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14/2/2023 έξω από την Κλινική ΆΝΑΣΣΑ, στον Βόλο

Το αίμα αποτελεί βασικό συστατικό της ζωής κι ένα αναντικατάστατο θεραπευτικό μέσο. Η μοναδική πηγή παραγωγής του αίματος είναι ο ίδιος ο άνθρωπος, οπότε οι εθελοντές, ουσιαστικά, κάνουν ένα πολύτιμο δώρο ζωής σε όσους το έχουν ανάγκη.

Η προσφορά αίματος μόνο σε μία έκτακτη ώρα για να βοηθήσουμε να σωθεί ένας συγγενής ή φίλος, δεν είναι αρκετό! Το αίμα καλύπτει τόσο τακτικές ανάγκες ασθενών που χρειάζονται μεταγγίσεις ή πρόκειται να υποβληθούν σε κάποια προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση, όσο και έκτακτες περιπτώσεις όπως αυτές των τροχαίων ατυχημάτων.

Ο μοναδικός τρόπος για να υπάρχει πάντα διαθέσιμο αίμα για όποιον το έχει ανάγκη, είναι μέσω της τακτικής εθελοντικής αιμοδοσίας. Είναι μία διαδικασία ανώδυνη, ακίνδυνη, διαρκεί λίγα λεπτά και πραγματοποιείται από έμπειρους επαγγελματίες υγείας.

Γι’ αυτό η ΆΝΑΣΣΑ, Μέλος του Ομίλου Υγείας OneHealth, καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να προσφέρουν αυτό το πολύτιμο δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη και να συμμετέχουν στην εθελοντική αιμοδοσία που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14/2/2023 από 9.00 έως 13.00 έξω από την Κλινική ΆΝΑΣΣΑ, Βερναρδάκη 13 στον Βόλο.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Προκόπι Ευβοίας: 440.000€ για την ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου του Ι.Ν. Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Μητρόπολη Χαλκίδος: Συνεργασία για την ανάπλαση περιβάλλοντος χώρου του Ι.Ν. Οσίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *