Κυριακή , 5 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Eurobank – Ανατρέπει τα δεδομένα στο χώρο των πληρωμών – Η τράπεζα που κάνει το κινητό σου POS

Η Eurobank ανατρέπει τα δεδομένα στο χώρο των πληρωμών με την πρωτοποριακή τεχνολογία TaptoPhone που δίνει τη δυνατότητασ ε κάθε επιχείρηση, εγκαθιστώντας την εφαρμογή Eurobank Smart POS να μετατρέπει το android* κινητό της σε POS και να ολοκληρώνει, από οπουδήποτε, εύκολα, γρήγορα, ανέπαφα και με ασφάλεια κάθε συναλλαγή.

Για την κυκλοφορία της νέας αυτής υπηρεσίαςηEurobankσυνεργάστηκε μετην Visa,τον πάροχο της τεχνολογίας TaptoPhone.

Με τη νέα αυτή υπηρεσία, η Eurobank είναιη πρώτη συστημική τράπεζαστην Ελλάδαπουφέρνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στους πελάτες της, συμβάλλοντας στον αναγκαίο ψηφιακό εκσυγχρονισμό, ειδικά των ελευθέρων επαγγελματιών και ελληνικών μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων.

Η εφαρμογή EurobankSmartPOSαποδέχεται όλες τιςVisa και Mastercard κάρτες με τεχνολογία contactlessκαθώς επίσης και όλα τα ψηφιακά πορτοφόλια, όπως ταApplePay, GooglePay και GarminPay, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα από την Eurobank.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Ειδικότερα, ηεφαρμογή EurobankSmartPOS έχει σημαντικά πλεονεκτήματα για επιχειρήσεις και καταναλωτές:

 Δεν απαιτείται κάποια επένδυση σε εξοπλισμό POSαπό την πλευρά της επιχείρησης ή του ελεύθερου επαγγελματία.

 Ενεργοποιείται άμεσα με την έγκριση μιας απλής αίτησης σε οποιοδήποτε κατάστημα Eurobankκαι διατίθεται δωρεάν για τους πρώτους έξι (6) μήνες με δυνατότητα παράτασης.

 Δυνατότητα αξιοποίησής τηςαπό κάθε επαγγελματία ή επιχείρηση, οποιουδήποτε μεγέθους και σε οποιονδήποτε κλάδο για συναλλαγές ανεξαρτήτως ποσού,τόσο για πληρωμές εκτός του φυσικού χώρου των επιχειρήσεων (courier, delivery, υπηρεσίες μετακίνησης, εστίαση, εμπορία καυσίμων, ελεύθερους επαγγελματίες κ.λπ.) όσο και για εκείνεςεντός των φυσικών καταστημάτων.

 Επιταχύνει και διευκολύνει την ολοκλήρωση της συναλλαγής,ανέπαφα με τη μικρότερη αναμονή για τον καταναλωτή, μέσω της πλήρουςφορητότηταςπου εξασφαλίζει η μετατροπή του android κινητού σε POS χωρίς να απαιτείται καλώδιο ή κάποια επιπλέον συσκευή. Μεταξύ άλλων, παρέχονται οι δυνατότητες για έκδοση απόδειξης και αποστολής της στον πελάτη (QR, e–mail, sms) στο σημείο που ολοκληρώνεται η πληρωμή, αλλά καιακύρωσης συναλλαγής, επιστροφής ή και μερικής επιστροφής χρημάτων.

 Μέσω τoυ διαχειριστικό εργαλείου εφαρμογήςMerchantPortalη επιχείρηση έχει πλήρη αυτονομία καιαπόλυτο έλεγχο ενεργοποίησης και απενεργοποίησης των λογαριασμών του προσωπικού. Υποστηρίζει αυτόματο ή χειροκίνητο κλείσιμο βάρδιας, ανάλογα με τον προβλεπόμενο χρόνο απασχόλησης καιέχει τηδυνατότητα διασύνδεσης με το ταμειακό σύστημα της επιχείρησης.

 Είναι ασφαλής και αξιόπιστη βάσειτης Δεύτερης Οδηγίας Υπηρεσιών Πληρωμών (PSD2) και των διεθνών οργανισμών Visa&Mastercard και δεν αποθηκεύει δεδομένα κατόχου κάρτας στο smartphone.

*Η συσκευή κινητού τηλεφώνου να διαθέτει λειτουργικό android 8.0+να υποστηρίζει NFC συναλλαγές και να έχει πρόσβαση στο GooglePlay.

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Επίσημο – Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Καμένων Βούρλων ο Γιάννης Πλατανιάς

Όπως είχαμε αρθρογραφήσει στο www.fonografos.net για την εν λόγω υποψηφιότητα ότι επίκειται, με σημερινή 5/2/2023  …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *