Πέμπτη , 9 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

EUROBANK: «Η Καλύτερη Ψηφιακή Τράπεζα για Καταναλωτές στη Δυτική Ευρώπη για το 2021»

GlobalFinance| EUROBANK: «Η Καλύτερη Ψηφιακή Τράπεζα για Καταναλωτές
στη Δυτική Ευρώπη για το 2021»

Το βραβείο της “BestConsumerDigitalBankinWesternEuropefor 2021” (Η Καλύτερη Ψηφιακή Τράπεζα για Καταναλωτές στη Δυτική Ευρώπηγια το 2021) απέσπασε η EUROBANK,για δεύτερη διαδοχική χρονιά, από το διεθνούς κύρους αμερικάνικο περιοδικό Global Finance.

Η EUROBANKαναδείχθηκε επίσης “BestConsumerOnlineProductOfferingsinWesternEuropefor 2021” (Η Τράπεζα με τα Καλύτερα Προσφερόμενα OnlineΠροϊόντα για Καταναλωτές στη Δυτική Ευρώπη για το 2021),καθώς και “MostInnovativeConsumerDigitalBankinWesternEurope 2021” (Η πιο Καινοτόμος Ψηφιακή Τράπεζα για Καταναλωτές στη Δυτική Ευρώπη για το 2021)και είναι η μοναδική ελληνική συστημική τράπεζα που απέσπασε φέτος τριπλή διάκριση, σε επίπεδο Δυτικής Ευρώπης, από το διεθνούς κύρους περιοδικό.

Στη φετινή τελετή βράβευσης που έγινε διαδικτυακά, λόγω των υγειονομικών συνθηκών, η Τράπεζα εκπροσωπήθηκε από την κα Όλγα Χαραλαμπίδη και τον κ. Σπύρο Μπεθάνη, επικεφαλής GroupDigitalChannelsκαι OmniChannelCustomerExperiencePlatforms, αντίστοιχα.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Η αναγνώριση αυτή, σε μια ακόμη δύσκολη χρονιά, εξαιτίας των υψηλών απαιτήσεων σε επίπεδο εξυπηρέτησης που έχει προκαλέσει η υγειονομική κρίση, δικαιώνει την επιτυχημένη στρατηγική της EUROBANKνα επενδύει, διαρκώς, στην αναβάθμιση της ψηφιακής της παρουσίας με μια Phygital προσέγγιση, που επιδιώκει την αξιοποίηση της τεχνολογίας σε απόλυτη ισορροπία με τον ανθρώπινο παράγοντα.

Διαρκής στόχος, στο πλαίσιο του στρατηγικού, επιχειρησιακού σχεδιασμού της Τράπεζας για την EUROBANK 2030, είναι η προσφορά αξιόπιστων, καινοτόμων, προσωποποιημένων, εύχρηστων ψηφιακών υπηρεσιών και προϊόντων, προκειμένου ο πελάτης να μπορεί να εξυπηρετείται 24/7 από όπου επιθυμεί, αξιοποιώντας τεχνολογίες αιχμής, σύγχρονες μεθοδολογίες ανάπτυξης και την υψηλή εξειδίκευση του προσωπικού της.

Οι πελάτες εξυπηρετούνται στην πλειοψηφία τους από τα ψηφιακά κανάλια, εκτελώντας 93% των μεταφορών και πληρωμών ηλεκτρονικά.

Κάθε χρόνο το περιοδικό GlobalFinance επιλέγει τα καλύτερα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα παγκοσμίως και οι διακρίσεις συνιστούν αξιόπιστο δείκτη αναγνώρισης των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο. Οι νικητές επιλέχθηκαν από συμμετοχές που αξιολογήθηκαν από μια παγκόσμιας κλάσης επιτροπή κριτών και τους συντάκτες του GlobalFinance. Ανάμεσα στα βασικά κριτήρια για την επιλογή των νικητών και την απονομή των διακρίσεων είναι η ισχυρή στρατηγική στην προσέλκυση πελατών μέσω ψηφιακών εφαρμογών και η παροχή υψηλών προδιαγραφών υπηρεσιών, η ανάπτυξη του πελατολογίου που κάνει χρήση των ηλεκτρονικών δικτύων (ψηφιακό πελατολόγιο), ο επιτυχημένος σχεδιασμός και η λειτουργικότητα των ψηφιακών εφαρμογών,καθώς και το εύρος των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών.

H EUROBANK  ξεχώρισε, μεταξύ άλλων, για την Omnichannel προσέγγιση στον σχεδιασμό και υλοποίηση του e-Banking και τουEurobank Mobile App,τις σύγχρονες μεθοδολογίες και τεχνολογίες που ακολουθεί, καθώς και την πληθώρα δυνατοτήτων που διατίθενται μέσω κινητών συσκευών (Single app Strategy).

Αναδείχθηκαν επίσης:

 Ηonlineαπόκτηση προϊόντων, με πιο πρόσφατη την απόκτηση του καταναλωτικούδανείουFastLoanκαι από το κινητό, μέσω της εφαρμογής EurobankMobileApp.

 Το πλήθος τωνδιαθέσιμων συναλλαγώνπου μπορούν να πραγματοποιηθούν από τα ηλεκτρονικά κανάλια-και οι οποίες ανέρχονται σε 1.800-,οιδυνατότητεςμεταφοράς χρημάτων με χρήση μόνο του αριθμού κινητού τηλεφώνου, και αυτές με άμεσηεκτέλεση,καθώς και οι ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακών πορτοφολιών. Να σημειωθεί πως η EUROBANK σήμερα παρέχει τη δυνατότητα ανέπαφων συναλλαγών από τα ψηφιακά πορτοφόλιαApplePay,GooglePay™ και GarminPay.

 Η διαχείριση καρτών EUROBANK μέσω της υπηρεσίας CardsControl, οι μηχανισμοί που διαθέτει η Τράπεζα για ασφαλείς συναλλαγές καιη δυνατότητα ελέγχου προϊόντων, ακόμη και από άλλες τράπεζες, μέσω της υπηρεσίας AccountAggregation.Να σημειωθεί ότι η EUROBANK παρέχει και τη δυνατότητα χρήσης προϊόντων από άλλες τράπεζες μέσω της υπηρεσίας PaymentInitiation.

Η διαρκής παρουσία της EUROBANK, ανάμεσα στις κορυφαίες τράπεζες στον κόσμο ως προςτη δημιουργία και παροχή ψηφιακών λύσεων,αναδεικνύει την προτεραιότητα που αποδίδει η Τράπεζα στην παροχή καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών μέσα από τις ψηφιακές της εφαρμογές, προκειμένου να διευκολύνει την καθημερινότητα των πελατών της και να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία τους σε ένα απολύτως ασφαλές συναλλακτικό περιβάλλον.

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Χρ. Σταϊκούρας: “Προχωρά η μεγαλύτερη πολεοδομική μεταρρύθμιση της χώρας”

Ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας ενημερώνει για τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια για τα οποία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *