Παρασκευή , 2 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Eurobank: Οι κάρτες της και στο ApplePay

Πληρωμές με iPhone & AppleWatch εύκολα και γρήγορα!

H Εurobank προσφέρειστους πελάτες της, από σήμερα, το ApplePay. Με τις συναλλαγές μέσω ApplePay, οι πελάτες της Τράπεζας, κάτοχοι καρτώνEurobankVisaκαιEurobankMastercard,θα πραγματοποιούν, απλά και γρήγορα, απολύτως ανέπαφες συναλλαγές, χρησιμοποιώντας μόνο το κινητό τους, χωρίς να είναι απαραίτητη η επαφή τους με μετρητά, η χρήση κάρτας στη φυσική της μορφή ή η πληκτρολόγηση του ΡΙΝ στο τερματικό αποδοχής καρτών (POS),με τη δύναμη της ασφάλειας που παρέχει το iPhone σε κάθε συναλλαγή.

Η διαδικασία της συναλλαγής είναι απλή καθώς οι χρήστεςμπορούν απλώς νακρατούν το iPhone ή τοAppleWatch, κοντά στο τερματικό, για να πραγματοποιήσουν μια ανέπαφη πληρωμή. Η κάθε πληρωμή με ApplePay επαληθεύεται με το Face ID ή με το Touch ID ή με κωδικό ασφαλείας της συσκευής. Οι χρήστες μπορούν να πληρώνουν σε όλα τα φυσικά καταστήματα που διαθέτουν τερματικά πληρωμών (POS). Το ApplePay διευκολύνει, επίσης, τις πληρωμές στις online αγορές, ενώ, είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την πραγματοποίηση μικρών, καθημερινών συναλλαγών, όπωςπληρωμές για αγορά εισιτηρίων σε Μέσα Μαζικής Μεταφοράς, στάθμευσης κ.ά. ενώ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πραγματοποίηση πληρωμών σε εφαρμογές (App) μέσω AppleWatch.

Στον πυρήνα του ApplePayβρίσκονται η ασφάλεια και το απόρρητο: Με τη χρήση πιστωτικής, χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρταςEurobankVisa και Mastercardστο ApplePay, ο αριθμός της κάρτας δεν αποθηκεύεται ούτεστη συσκευή ούτε στους servers της Apple.Αντίθετα, ένας μοναδικός αριθμός λογαριασμού συσκευής (DeviceAccount Number) κρυπτογραφείται και αποθηκεύεται με ασφάλεια στο πιστοποιημένο τσιπ (industrystandard) SecureElement, που έχει σχεδιαστεί για να αποθηκεύει με ασφάλεια στη συσκευή τα στοιχεία πληρωμής.

Το ApplePay είναι εύκολο στην εγκατάστασή του,με μια διαδικασία λίγων βημάτων, την οποία ολοκληρώνει ο κάθε χρήστης μόνος του. Ο χρήστης, απλά ανοίγει την εφαρμογή “Wallet”στο κινητό, πατάει το σύμβολο«+» στο πάνω δεξιά τμήμα της οθόνης και ακολουθεί τα βήματα που υποδεικνύονται για να προσθέσει τις πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες EurobankVisa και Mastercard. Μόλις γίνει η προσθήκη της κάρτας σε iPhone, AppleWatch, iPad, και Mac, ο χρήστης μπορεί άμεσα να χρησιμοποιήσει το ApplePay, ενώ συνεχίζει να απολαμβάνει τα προνόμια που παρέχουν οι κάρτες Eurobank.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ApplePay, επισκεφθείτε το

https://www.apple.com/gr/apple-pay/ ή την ιστοσελίδα της Eurobank στο eurobank.gr/applepay

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Γεωργαντάς σε αγρότες: Αξιοποιείστε όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία του ΠΑΑ για μια επιτυχή μετάβαση σε μια νέα εποχή στον πρωτογενή τομέα

Να αξιοποιήσουν κάθε δυνατότητα των προγραμμάτων της ΚΑΠ και κάθε χρηματοδοτικό εργαλείο που είναι στη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *