Τετάρτη , 8 Φεβρουαρίου 2023
Ακολουθήστε μας στο facebook

EUROBANK: Σημαντική διάκριση στα αμοιβαία κεφάλαια

EUROBANK Asset Management ΑΕΔΑΚ| Τo (LF) Fund of Funds (FOF) ESG λαμβάνει αξιολόγηση «5-αστέρια»MorningstarRatingΤΜ

Το Αμοιβαίο Κεφάλαιο(LF) FundofFunds (FOF) ESGFocus απέσπασε την ανώτατη αξιολόγηση από τον διεθνή οίκο Morningstar®, εξασφαλίζοντας μία ακόμη σημαντική διάκριση για τα αμοιβαία κεφάλαια των οποίων Επενδυτικός Διαχειριστής είναι η EUROBANK Asse tManagement ΑΕΔΑΚ.

Το (LF) FOFESGFocus, που συμπλήρωσε τρία (3) χρόνια ενεργητικής διαχείρισης, έλαβε, για την περίοδο αυτή, κατά τη μηνιαία αξιολόγηση από τον διεθνή οίκο, την ανώτατη διάκριση των«5 αστέρων»*και κατατάσσεται έτσι στο 10%, παγκοσμίως, των υπό αξιολόγηση Αμοιβαίων Κεφαλαίων σε κάθε κατηγορία που κατακτούν αυτή τη διάκριση στις εν λόγω μετρήσεις.
Η νέα διάκριση από το διεθνή οίκο Morningstar® αναδεικνύει την εξειδικευμένη γνώση, τη μακρά εμπειρία και τη σταθερή δέσμευση της EUROBANKAssetManagement ΑΕΔΑΚ να βελτιώνει, διαρκώς, την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων και των υπηρεσιών διαχείρισης σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις. Έχει, επίσης, ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς το συγκεκριμένο Αμοιβαίο Κεφάλαιο έχει ESG χαρακτήρα και προσανατολισμό, που είναι μια κυρίαρχη τάση στην παγκόσμια αγοράαλλά και πολύ υψηλά στις αναπτυξιακές προτεραιότητες του ΟμίλουEUROBANK. Ταυτόχρονα, η αξιολόγηση και η απόδοση «5 αστέρων», η οποία είναι και η υψηλότερη βαθμολογία από τον συγκεκριμένο διεθνή οίκο, αποτελεί έναν αξιόπιστο δείκτη ποιότητας στο πλαίσιο μιας απαιτητικής και ανταγωνιστικής πανευρωπαϊκής αγοράς.
Το MorningstarRatingΤΜ είναι η μηνιαία αξιολόγηση ενός Αμοιβαίου Κεφαλαίου (ΑΚ) βάσει της απόδοσής του, προσαρμοσμένης στον κίνδυνο που αναλαμβάνει, συγκριτικά με τα υπόλοιπα αμοιβαία κεφάλαια της κατηγορίας του και επιβραβεύει όσα εμφανίζουν συνέπεια και συνέχεια στις αποδόσεις τους.
Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το αμοιβαίο κεφάλαιο, το έντυπο Βασικές Πληροφορίες για τους Επενδυτές, αντίγραφα του ενημερωτικού δελτίου και της τελευταίας ετήσιας και εξαμηνιαίας έκθεσης, μπορούν να αντληθούν από τις ιστοσελίδες www.eurobankfmc.lu, www.eurobank.grκαι www.eurobankam.gr._

 

*Με στοιχεία της 29ης Οκτωβρίου 2021

_________________________________________________________________________________

ΟΙ ΟΣΕΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΔΟΣΗ
ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΔΕ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Μακρακώμης: Ενημέρωση για την λειτουργία των σχολείων, Πέμπτη 9/2

Ενημερωθείτε για το πως θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 9/2/2023 τα σχολεία στον Δήμο Μακρακώμης Ανακοίνωση …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *