Παρασκευή , 7 Οκτωβρίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Προτρέψτε τον καθένα, να γιορτάσουμε όλοι μαζί, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς και να ανταλλάξουμε ευχές στον αέρα της Δυτικής Φθιώτιδας!

Να μία πολύ όμορφη πρωτοβουλία που ξεχειλίζει από συναισθήματα!

Κοινοποιήστε το για να πετύχει με την συμμετοχή του κάθε έναν από εμάς!

Ανακοίνωση

Φαναράκια των Ευχών: Να η ευκαιρία να “αγκαλιαστούμε” αυτή την φορά, ξανά και ξανά όλοι μαζί  στον αέρα, αφού δεν μπορούμε λόγω κορονοϊού!

Φανταστείτε να γίνει πραγματικότητα, πόσο όμορφο και μαγικό  θα είναι! Όλοι αγκαλιαζόμαστε στον αέρα μεταξύ μας ενώ είμαστε  στην μεγάλη  αγκαλιά του Σπερχειού, των αστεριών, του ουρανού!

Μετά τον απόηχο των όσων σχολιάστηκαν και έγιναν σχετικά με τα φαναράκια των ευχών σε Σπερχειάδα και Μακρακώμη, με τις όποιες παρεξηγήσεις, καιρός είναι να ενώσουμε όλοι μαζί τις ευχές μας για μία νέα χρονιά και όχι “να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα”. (δείτε εδώ).

Μέσα από τις  παρεξηγήσεις, όταν γίνεται γόνιμος εποικοδομητικός  διάλογος, γεννά  ιδέες που όμως δεν έχουν αξία, αν δεν υλοποιηθούν!

Είναι ευκαιρία να είμαστε οι πρώτοι. Και πως θα γίνει αυτό; Όλα τα χωριά τουλάχιστον της κοιλάδας του Σπερχειού και γιατί όχι και όλα τα χωριά του Δήμου Μακρακώμης, να εκφραστούμε, να βγάλουμε το παιδί που έχουμε μέσα μας,  να συγχωρήσουμε τον διπλανό μας  και ενωμένοι όλοι μαζί πια να γεμίσουμε τον ουρανό της κοιλάδας του Σπερχειού με τα φαναράκια των ευχών!

Να στείλουμε  έτσι δυνατό μήνυμα ενότητας, αισιοδοξίας, ελπίδας, αλληλεγγύης σε όλον τον  κόσμο. Πόσο περήφανοι θα νοιώσουμε  όλοι μας, που θα έχουμε την πρωτιά για κάτι τόσο σημαντικό και συμβολικό στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε. Η πρωτιά δεν θα έχει όμως καμία αξία αν δεν την τηρήσουμε!

Τα φαναράκια ευχών να φύγουν στον ουρανό, ως άλλο εναέριο “ποτάμι”, με ορμή, τηρώντας την παράδοση του θεοποιημένου  Σπερχειού ποταμού! (Σπέρχω = κινούμαι με ορμή )

Καλό θα ήταν αυτό να ξεκινήσει με την πρωτοβουλία του Δημάρχου, της Δημοτικής Αρχής αλλά και κάθε Προέδρου και Τοπικών Συμβούλων του κάθε χωριού του Δήμου Μακρακώμης.

Έτσι θα δοθεί το μήνυμα της ενότητας και όχι της διχόνοιας και παράλληλα θα σταλεί ίσως το πιο αισιόδοξο συμβολικό μήνυμα ότι είμαστε όλοι μαζί αλλά και επί της ουσίας να είναι η απαρχή για μια δημιουργική νέα χρονιά το 2021 και νέα περίοδος για την Δυτική Φθιώτιδα. Μετά από ένα κακό έρχεται ένα πολύ καλό!

(Φανταστείτε αυτόν τον ουρανό, στολισμένο και φωτισμένο με τα  χιλιάδες φαναράκια  των ευχών σας!)

Είναι η σοβαρότερη εκδήλωση που θα γίνει  λόγω του συμβολισμού της και των συναισθημάτων που πηγάζουν από μέσα μας και θα “κυλήσουν” ως ποτάμι, πέρα ως πέρα μακριά!

Όλοι μαζί, το βράδυ της Πρωτοχρονιάς,  Παρασκευή 1/1/2021 στις 19:00, χωρίς το “εγώ”, ας φτιάξουμε την πιο μαγική βραδιά, που θα  γράψει την δική της  ιστορία!

Προμηθευτείτε τα φαναράκια σας για την μεγάλη εκδήλωση!

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Σ. Τσιόδρας: “Η παγκόσμια κοινότητα έκανε λάθη στην αντιμετώπιση της covid-19”

Ο γνωστός  καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας, παρουσίασε επιστημονικά δεδομένα για τα νέα συστήματα επιτήρησης, τα οφέλη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *