Φάνης Σπανός: “Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αποχαιρετά με θλίψη τον Δημήτρη Τιμπλαλέξη”

Ο Περιφερειάρχης Στερεάς  Ελλάδας για τον χαμό του λαμιώτη εκπαιδευτικού Δημήτρη Τιμπλαλέξη.

 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας αποχαιρετά με θλίψη τον Δημήτρη Τιμπλαλέξη.

“Ο εκλιπών ως εκπαιδευτικός διετέλεσε Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Φθιώτιδας. Ως αυτοδιοικητικός του β´ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης επί Νομαρχιακών Αυτοδιοικήσεων, διετέλεσε Αντινομάρχης Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Νομάρχης.

Ο Δημήτρης Τιμπλαλέξης, με τη σύσταση του «Καλλικράτη», το 2011, έγινε ο πρώτος εκλεγμένος Πρόεδρος του αιρετού Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας. Υπηρέτησε με ζήλο και προσήλωση το νεοσύστατο θεσμό και είχε σημαντική συμβολή στην εδραίωσή του.

Ολοκλήρωσε την αυτοδιοικητική του πορεία ως Περιφερειακός Σύμβουλος Φθιώτιδας με την παράταξη «Η Στερεά σε νέα τροχιά» του Ευάγγελου Αποστόλου.

Εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του!”

 

 

 

 

Δες επίσης

Ντουμπρόβνικ η παλιά μεσαιωνική Πόλη αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO

Το Ντουμπρόβνικ είναι μια ιστορική παραθαλάσσια πόλη της Κροατίας στην Αδριατική Θάλασσα, διάσημη ως το …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *