Breaking News

«Φέρνει Ανταμά Μπα η Λαμία»!

Σε συμφωνία με τον Αφρικανό εξτρέμ Ανταμά Μπα έχει έρθει η Λαμία, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «Starsports» αναφέρει πως η ομάδα μας τα έχει βρει με τον 27χρονο πλάγιο επιθετικό και θεωρεί σίγουρη τη μεταγραφή του.

Πρόκειται για παίκτη μεγαλωμένο ποδοσφαιρικά στη Γαλλία, εκεί όπου έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα με τις φανέλες των Μπρεστ και Μπαστιά. Έχει επίσης αγωνιστεί σε Νιόρ και Οσέρ, ενώ εν συνεχεία μετακόμιζε στην Τουρκία για τηνΓκαζιαντέπ και την Γκιρεσουνσπόρ. Τελευταίος του ποδοσφαιρικός σταθμός ήταν η Μπερκάν του Μαρόκο.

Ο Ανταμά Μπα είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα της Μαυριτανίας, με την οποία έχει 33 συμμετοχές και έξι γκολ.

Περισσότερα για τις Λαμία μεταγραφές 2020-21 στο Lamiaole.gr

Δες επίσης

Δήμος Καμένων Βούρλων: Ο εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου 1940

Παρά τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες, όπου ο καιρός το επέτρεψε, τιμήθηκε με σεβασμό και υπερηφάνεια …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *