Σάββατο , 3 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων 1ου και 2ου Δημοτικών Σχολείων Σπερχειάδας για το άνοιγμα των σχολείων

Αναρτούμε το  κείμενο (ως Δελτίο Τύπου αναφέρεται)  που μας απέστειλαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων  των Δημοτικών Σχολείων Σπερχειάδας αν και δεν έχει άμεση χρησιμότητα η γνωστοποίηση του αλλά το αποτέλεσμα των ενεργειών. Είναι σεβαστή η τοποθέτηση των Συλλόγων αλλά  πρώτα πρέπει όμως να συζητηθεί εσωτερικά  το θέμα  με τους αρμοδίους και στην συνέχεια να γνωστοποιηθεί  τι αποφασίστηκε αρμοδίως.

Νόημα έχει να γνωστοποιούνται οι αποφάσεις των φορέων και όχι έτσι, εμείς ως μέσο μαζικής ενημέρωσης να κοινοποιούμε την όποια  “εσωτερική επικοινωνία” και αν επιδιώκεται…Είναι σαν να είσαι Σπερχειάδα και να θες να πας  Σπερχειάδα μέσω Αθήνας… Γιατί δεν επικοινωνούν πρώτα κατευθείαν  με τον Δήμαρχο και μετά ότι αποφασιστεί,  να μας γνωστοποιηθεί και να αναρτηθεί στη συνέχεια ως ένα κανονικό Δελτίο Τύπου.

Παρα ταύτα  το παραθέτουμε με τις παραπάνω παρατηρήσεις:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 1ο& 2ο ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑΣ

     Έπειτα από την απόφαση του Υπ. Παιδείας να ανοίξουν τα Σχολεία στις 11/01/2021 η οποία και μας βρίσκει σύμφωνους, ως γονείς όμως και σαν Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων θα θέλαμε να εκφράσουμε την ανησυχία μας και θέσουμε τα ερωτήματα μας στους Αρμόδιους Φορείς και ποιο συγκεκριμένα απευθυνόμαστε στην Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο για θέματα Παιδείας του Δήμου Μακρακώμης και στον Δήμαρχο.

Η κοινότητα Σπερχειάδας έως 14/01/2021 θα βρίσκεται σε lock down 2  το άνοιγμα των σχολικών μονάδων αυτό μας προκαλεί μεγάλη ανησυχία λόγω του ότι στις σχολικές μονάδες της κοινότητας Σπερχειάδας φοιτούν πολλοί μεταφερόμενοι μαθητές από πολλές άλλες Κοινότητες , όπως και πολλοί από τους Εκπαιδευτικούς θα έρθουν από άλλους Δήμους και Κοινότητες.

Οι παραπάνω λόγοι μας προκαλούν τεράστια ανησυχία και φόβο για τυχόν διασπορά τόσο στην Κοινότητα Σπερχειάδας όσο και στις γύρω Κοινότητες η οποία μπορεί να είναι και ανεξέλεγκτη, προτείνουμε  να παραμείνουν κλειστά τα Σχολεία της Κοινότητα Σπερχειάδας μέχρι το τέλος του lock down 2.

Σαν Σύλλογοι παρακαλούμε λοιπόν τους ανωτέρω Αρμόδιους να λάβουν υπόψιν τους και της δικές μας ανησυχίες και να τοποθετηθούν επί του θέματος που αφορά την Υγεία όλων μας.

Για το Δ.Σ του Σ.Γ&Κ του 1ο Δημοτικού                                                   Για το Δ.Σ του Σ.Γ&Κ του 2ο Δημοτικού

                         Η Πρόεδρος                                                                                                   Η Πρόεδρος

               Ελένη   Χονδρονικόλα                                                                             Χαρούλα   Δεληκούρα

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Η εντυπωσιακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου [ΦΩΤΟ]

Με πολύ κόσμο πραγματοποιήθηκε 2/12/2022 η φωταγώγηση του κεντρικού Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Λαμία Η Λαμία …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *