Δευτέρα , 27 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Φιλοξενία Δημάρχων της Στερεάς Ελλάδας, με “δόσεις παραπλάνησης” από τον Δήμο Μακρακώμης

Ο Δήμος Μακρακώμης υποδέχτηκε για πρώτη φορά την ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας που πραγματοποίησε συνεδρίαση στα πλαίσια των προγραμματισμένων συνεδριάσεων σε όλες τις έδρες των Δήμων της Στερεάς Ελλάδας.

Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας στο Συνεδριακό Κέντρο «Αθανάσιος και Μαίρη Ακρίδα» στη Σπερχειάδα, και μετά την ενημέρωση του Προέδρου του Πράσινου Ταμείου, ο Δήμος Μακρακώμης στα πλαίσια ως οικοδεσπότης, παρουσίασε σε βίντεο τα αξιοθέατα του Δήμου.

Πρόβαλε το αξιόλογο βίντεο με τίτλο “10 ΕΠΙΣΚΕΨIΜΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΚΡΑΚΩΜΗΣ” το οποίο είχε επιμεληθεί εξ ολοκλήρου, το γραφείο παραγωγής οπτικοακουστικών μέσων «ARoTro» που κινηματογραφήθηκε επί Δημαρχίας κ. Θύμιου Παπαευθυμίου. Προφανώς ο νυν Δήμαρχος δεν είχε κάτι καλύτερο να προβάλλει επί της δικής του Δημαρχίας.

Μας έκανε και φοβερή εντύπωση και μετά από σχετικό άρθρο και σχόλιο, προσφέρθηκαν από τον Δήμο Μακρακώμης στα μέλη της ΠΕΔ, το περιοδικό «Δημοτικά Δρώμενα» (αναλύσαμε τις αστοχίες του και αναμένουμε απαντήσεις ως προς την νομιμότητα για την παραγωγή – του έκδοση) όπως επίσης και το έντυπο με τον απαράδεκτο χάρτη όπου ο Δήμος Μακρακώμης εμφανίζεται ….πάρα πολύ «φουσκωμένος» καταπατώντας τα όρια του με όμορο Δήμο να καπελώνει και παραπλανεί  δύο Δημοτικές Ενότητες που δεν του ανήκουν. (Έναν χάρτη που ζητήσαμε μέσω άρθρου, που πρέπει να αποσυρθεί στα πλαίσια του πολιτικού πολιτισμού.)

 

Δείτε το βίντεο και όσα ειπώθηκαν και έγιναν σχετικά:

 

 

Πόσο νόμιμο είναι να εμπορεύεται ο Δήμος Μακρακώμης το περιοδικό «Δημοτικά Δρώμενα»;

 

Μεγαλώνει ο Δήμος Μακρακώμης “προεκλογικά” με σύνθημα “ελάτε μαζί μας”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Η Ασημίνα Μπουγουκλή την Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023, στη Σχολή Γονέων του Αγίου Ρηγίνου Λιβαδειάς

Η Ορχομένια Κοινωνική Λειτουργός κα Ασημίνα Μπουγουκλή ομιλήτρια την Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2023, στη Σχολή …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *