Δευτέρα , 30 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Φωτιές: Χωρίς ρεύμα πάνω από 17.000 νοικοκυριά σε Αττική και Εύβοια

Αγώνα δρόμου κάνουν και οι υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ για την αποκατάσταση των ζημιών στο δίκτυο από τις φωτιές, που έχουν ως αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς ρεύμα 17.000 νοικοκυριά σε Αττική και Εύβοια. Οι ζημιές αναμένονται να έχουν αντιμετωπιστεί μέσα σε 10 ημέρες στην Αττική.

Σύμφωνα με τον «Mega», τα νοικοκυριά που δεν έχουν ακόμα ηλεκτρικό ρεύμα υπολογίζονται στα 17.000, ενώ γίνονται προσπάθειες για την άμεση αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης και των ζημιών που προέκυψαν από τις πυρκαγιές.

Στην Αττική, η φωτιά που μαινόταν επί μέρες είχε ως αποτέλεσμα να αφήσει χωρίς ρεύμα τουλάχιστον 60.000 πολίτες, καθώς επηρεάστηκαν 560 χιλιόμετρα δικτύου χαμηλής και μέσης τάσης.

Η φωτιά κατέστρεψε 1.000 στύλους ηλεκτροδότησης, 20 υποσταθμούς, γι’ αυτό πάνω από 10.000 σπίτια στην Αττική παραμένουν χωρίς ρεύμα. Στην Αττική, οι ζημιές αναμένονται να έχουν αντιμετωπιστεί μέσα σε 10 ημέρες.

Όσο αφορά την φλεγόμενη Εύβοια, οι ζημιές που έχει υποστεί το ηλεκτρικό δίκτυο είναι πολύ μεγάλες και γι’ αυτό δίνεται μάχη για να ηλεκτροδοτηθεί και πάλι η Αγία Άννα.

Περίπου 7.000 νοικοκυριά εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν προβλήματα στον Δήμο Λίμνης-Μαντουδίου-Αγίας Άννας και στον Δήμο Ιστιαίας-Αιδηψού.

Μεγάλα προβλήματα με την ηλεκτροδότηση αντιμετωπίζουν, επίσης, η Λακωνία και η Αρκαδία, καθώς πάνω από 10 οικισμοί έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.

 

dikaiologitika.gr

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Υπουργείο Εξωτερικών: “Για άλλη μια φορά η Τουρκία διαστρεβλώνει την πραγματικότητα” για τη Μουσουλμανική Μειονότητα στη Θράκη

Ανακοίνωση Υπουργείου Εξωτερικών αναφορικά με σημερινές (29.01.2023) τουρκικές αναρτήσεις για τη Μουσουλμανική Μειονότητα στη Θράκη  …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *