Δευτέρα , 6 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Φωτογραφίες στο δικαστήριο – Ο Τζόνι Ντεπ λιπόθυμος από τα ναρκωτικά και ποτό στο σπίτι του, σε τραγική κατάσταση…

«Λιποθυμούσε, αρρώσταινε και έχανε τον έλεγχο του εαυτού του. Και στη συνέχεια τον συνέφερναν, τον έπλεναν και τον φίξαραν» κατέθεσε η Άμπερ Χερντ.

Σε εξέλιξη είναι η δίκη της Άμπερ Χερντ μετά τη μήνυση του Τζόνι Ντεπ για συκοφαντική δυσφήμιση, με τις αποκαλύψεις της ιδιωτικής τους  κοινή ζωή να συνεχίζεται.

Στο δικαστήριο καταθέτει η Άμπερ Χερντ, με κλάματα, καταγγέλλοντας βιασμό από τον σύζυγό της και καταστάσεις δύσκολες στο σπίτι τους, με κακοποίηση, καβγάδες και εντάσεις στα άκρα. Έδειξε και φωτογραφίες του Τζόνι Ντεπ σε θλιβερή και τραγική κατάσταση, λιπόθυμο στο σπίτι του από τα ναρκωτικά και το ποτό.

Καταγράφει το iefimerida.gr:

Οπως είπε η Άμπερ Χερντ, άρχισε να φωτογραφίζει τον Τζόνι Ντεπ σε αυτή την κατάσταση επειδή ο ίδιος δεν πίστευε ή αρνιόταν πόσο εκτός ελέγχου ήταν όταν έκανε χρήση ουσιών. Η Αμπερ Χερντ είπε ότι άρχισε να παρατηρεί ένα «μοτίβο αλλαγών στη συμπεριφορά» του Τζόνι Ντεπ που περιέπλεξε «σημαντικά» τη ζωή τους.

«Μπορούσα να πω μόνο τι πιστεύω ό,τι έπαιρνε για να το πως με σιγουριά θα έπρεπε να έχω αποδείξεις», είπε στο δικαστήριο την Πέμπτη κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας της κατάθεσής της για την αγωγή των 100 εκατομμυρίων δολαρίων. «Λιποθυμούσε, αρρώσταινε και έχανε τον έλεγχο του εαυτού του. Και στη συνέχεια τον συνέφερναν, τον έπλεναν και τον φίξαραν».

«Και είτε δεν θυμόταν, είτε το αρνιόταν, είτε με κατηγορούσε ότι έλεγα ψέματα. Και δεν υπήρχε κανείς να με υποστηρίξει. [Ήταν] μόνο αυτός, οι υπάλληλοί του και όλοι όσοι τον φρόντιζαν και ήταν όλοι εναντίον μου, και έτσι άρχισα να βγάζω φωτογραφίες [για να] πω: “Κοιτάξτε, να αυτό συμβαίνει πραγματικά”».

Να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες ο δικηγόρος της Αμπερ Χερντ είχε δείξει στο δικαστήριο βίντεο με τον Τζόνι Ντεπ εν εξάλλω να σπάει τα ντουλάπια της κουζίνας ψάχνοντας αλκοόλ.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι άρχισε να βγάζει φωτογραφίες του 58χρονου Τζόνι Ντεπ γύρω στα δύο χρόνια της σχέσης τους και άρχισε να «ψάχνει για ενδείξεις» ότι είχε αρχίσει να κάνει ξανά χρήση. «Άρχισα να μαζεύω τα στοιχεία, ώστε να μπορώ να καταλάβω με τι είχα να κάνω», είπε. «Κατάλαβα αρκετά για τον εθισμό ώστε να ξέρω ότι πρέπει να φτάσεις στον πάτο, να έχεις κάποιες συνέπειες για να γίνεις καλύτερα.

Εκείνη την εποχή ήμουν ήδη ευάλωτη, ήμασταν σε σχέση πάνω από ένα χρόνο. Είχα ήδη παρατηρήσει ότι υπήρχε αυτό το μοτίβο αλλαγών στη συμπεριφορά του που θα έκανε τη ζωή μου σημαντικά πιο περίπλοκη ή ειρηνική ή δύσκολη ή υπέροχη ανάλογα με το τι έπαιρνε».

Η Αμπερ Χερντ υποστήριξε ακόμη ότι ο Τζόνι Ντεπ δεν θυμόταν καμία από τις συμπεριφορές του ή αρνιόταν ότι συνέβησαν.

Οι εικόνες που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο απεικόνιζαν τον διάσημο ηθοποιό να παίρνει ναρκωτικά, σύμφωνα με την Αμπερ Χερντ.

Μια φωτογραφία του Τζόνι Ντεπ τον δείχνει λιπόθυμο, καθισμένο σε μια καρέκλα κήπου σε κάποιο δωμάτιο τύπου αποθήκη του σπιτιού τους. Μια άλλη φωτογραφία έδειχνε τον ηθοποιό πεσμένο μπροστά στον καναπέ με μια κουβέρτα περασμένη γύρω από τον ώμο του τον Μάρτιο του 2013. Η Χερντ ισχυρίστηκε ότι είχε προηγηθεί «ξεφάντωμα».

«Αυτό έγινε μετά από ένα πολυήμερο ξεφάντωμα του Τζόνι», είπε. «Ήταν, ξέρετε, σε μια κραιπάλη ναρκωτικών όπου τον είδα να μην τρώει, [να] κοιμάται ελάχιστα έως καθόλου, και απλά έκανε χρήση κοκαΐνης και έπινε όλη μέρα. Αυτό θα διαρκούσε για ένα χρονικό διάστημα και στη συνέχεια μια μεγάλη έκρηξη και στη συνέχεια θα αρρώσταινε και θα λιποθυμούσε και στη συνέχεια θα αισθανόταν πραγματικά απαίσια και συχνά συμπεριλαμβανομένου αυτού του χρόνου θα ξεκινούσε μια περίοδο νηφαλιότητας μετά από αυτό».

Μια άλλη φωτογραφία έδειχνε τον Τζόνι Ντεπ λιπόθυμο με το κεφάλι του σε μια βιβλιοθήκη, ενώ κοιμόταν στο πάτωμα δίπλα σε ένα κρεβάτι μέσα στο ξενοδοχείο τους στο Τόκιο, όπου ταξίδευαν με τα παιδιά του για την περιοδεία τύπου για το Lone Ranger.

 

Οι καβγάδες του Τζόνι Ντεπ με την Άμπερ Χερντ για τα παιδιά του ηθοποιού
Η Αμπερ Χερντ ισχυρίστηκε επίσης ότι της «φώναζε» ενώ τα παιδιά του Lily Rose και Jack Depp ήταν στο «δίπλα δωμάτιο» και την αποκαλούσε «γκρινιάρα σκύλα», όταν βρίσκονταν όλοι μαζί ταξίδι στο Τόκιο.

Είπε ότι η ίδια είχε «ερωτευτεί» τα παιδιά του, τα οποία είχε γνωρίσει προηγουμένως μόνο λίγο και ήταν προστευτική με τη Lily Rose.

Η Αμπερ Χερντ ανέλυσε στο δικαστήριο πώς «δεν συμφωνούσε» με ένα 18χρονο αγόρι με το οποίο η Lily Rose, τότε 14 ετών, φλέρταρε και δεν ήθελε να περνούν τη νύχτα μαζί.

«Ηθελα να προστατεύσω τη Lily Rose και ανησυχούσα, και φυσικά, δεν είναι παιδιά μου. Και το καταλαβαίνω αυτό. Έτσι καταλαβαίνω γιατί ο Τζόνι εκνευρίστηκε τόσο πολύ μαζί μου. Αλλά… ήταν τόσο μικρή, απλά ήθελα να την προστατεύσω», δήλωσε την Πέμπτη.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι ο Τζόνι Ντεπ «μοιραζόταν ναρκωτικά με τον πατέρα της», ο οποίος, όπως είπε, ήταν «εθισμένος στο ίδιο πράγμα που ήταν και ο Τζόνι».

Γιατί ο Τζόνι Ντεπ μισούσε τον ηθοποιό James Franco
Η ηθοποιός κατέθεσε επίσης ότι ο Τζόνι Ντεπ «μισούσε» τον ηθοποιό Τζέιμς Φράνκο και την κατηγόρησε ότι είχε σχέση μαζί του.

Η Αμπερ Χερντ περιέγραψε έναν καβγά που είχε το ζευγάρι σε ένα αεροπλάνο τον Μάιο του 2014 και είπε ότι ο Τζόνι Ντεπ την κλώτσησε στην πλάτη.

«Ήταν θυμωμένος μαζί μου επειδή πήρα τη δουλειά με τον Τζέιμς Φράνκο», είπε η Χερντ. «Μισούσε, μισούσε τον Τζέιμς Φράνκο και ήδη με κατηγορούσε ότι είχα κάτι σαν κρυφό δεσμό μαζί του στο παρελθόν, επειδή είχαμε κάνει μαζί το Pineapple Express».

Η Χερντ περιέγραψε το περιστατικό στο αεροπλάνο, για το οποίο ο Ντεπ είχε καταθέσει στο παρελθόν, παραδεχόμενος ότι ήταν μεθυσμένος και είχε πάρει ναρκωτικά. Η Χερντ είπε ότι ο Ντεπ ήταν θυμωμένος μαζί της επειδή δεν του είπε για τις ρομαντικές σκηνές που είχε με τον Φράνκο.

«Με αποκάλεσε τσούλα» είπε. «Σηκώνομαι σιγά σιγά και αρχίζει να μου πετάει πράγματα. Παγάκια, σκεύη. Μου έλεγε «είσαι ντροπή. Ένιωθα σαν να υπήρχε μια μαυρίλα στα μάτια του, δεν έμοιαζε καν με αυτόν».

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Ακολουθήστε μας στο FACEBOOK

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Δευτέρας 6 Φεβρουαρίου 2023

Διαβάστε στο fonografos.net τα πρωτοσέλιδα και τα οπισθόφυλλα των εφημερίδων της Δευτέρας. Πατήστε ΕΔΩ για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *