Breaking News

Φθιώτιδα: Χάκαραν λογαριασμούς facebook  και instagram Αντιδημάρχου

Δυστυχώς κάποια άτομα  έπεσαν στην διαδικτυακή παγίδα…

Χάκαραν λογαριασμούς στο facebook  και στο Instagram, Αντιδημάρχου της Φθιώτιδας.

Συγκεκριμένα χάκαραν τους λογαριασμούς του Αντιδημάρχου Αμφίκλειας- Ελάτειας κ. Θωμά Κοντούνη.

Επιτήδειοι τον χάκαρανσύμφωνα με τον ίδιο τον Αντιδήμαρχο όπως ενημέρωσε το www.fonografos.net και εφιστά την προσοχή σε όλους,  όταν λαμβάνουν κάποιο μήνυμά του να μην  απαντούν και κυρίως να μην μεταφέρουν χρήματα.

Προσποιούμενοι τον ίδιο με την αιτιολογία ότι βρίσκεται σε άμεση ανάγκη, ακόμη και με ηχητικά μηνύματα, τα όποια μιμούνται τη φωνή του, έστειλαν μηνύματα σε διαδικτυακούς φίλους του – σε Messenger και Instagram – ζητώντας χρηματικά ποσά.

Δυστυχώς όπως ενημερωθήκαμε, κάποια ανυποψίαστα άτομα παρασύρθηκαν, απάντησαν στο μήνυμα και προχώρησαν σε κατάθεση του ποσού σε λογαριασμό που τους δόθηκε. Βρίσκονται ήδη σε επαφή με τις τράπεζες τους, προκειμένου να μπλοκαριστεί η μεταφορά των χρημάτων.

 

Δες επίσης

Εναλλακτικός τουρισμός σε τέσσερις τροχούς στον Μυστρά με αυτοκινούμενα τροχόσπιτα

Μια ξεχωριστή εικόνα έζησαν τις τελευταίες ημέρες η Σπάρτη και ο Μυστράς, με δεκάδες αυτοκινούμενα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *