Φθιώτιδα: Χιόνια σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές

Από το βράδυ της Παρασκευής 17/12, η  κακοκαιρία Κάρμελ  “κτυπά”  και την περιοχή της Φθιώτιδας με χιονοπτώσεις σε ορεινά κια ημιορεινά.

Αρχικά στη βόρεια  Φθιώτιδας και πιο συγκεκριμένα στο δρόμο Λαμίας-Δομοκού και πάνω από το Καλαμάκι ενώ στη συνέχεια κατέβηκε και λίγο πιο χαμηλά. Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου,  ξεκίνησε να χιονίζει προς Δομοκό,  προς Μπράλο και προς Τυμφρηστό.

Χιονόπτωση είχαμε στην Παύλιανη, στο Ζέλι, στην Καρυά Καμένων Βούρλων, όπως μας ενημέρωσαν αναγνώστες και  σε αρκετά χωριά της  περιοχή μας, στα ορεινά χωριά της Δυτικής Φθιώτιδας όπως και στο Νεοχώρι Υπάτης όπου το χιόνι έφτασε στους 30 πόντους!

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας  Στερεάς Ελλάδας βρίσκεται σε πλήρη ετοιμότητα με μηχανήματα στο οδικό δίκτυο προκειμένου να επέμβει όπου χρειαστεί. Προς το παρόν δεν υπάρχουν σημεία που να απαιτούνται αλυσίδες για τα οχήματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Δες επίσης

Ρωσικό σφυροκόπημα στην Ουκρανία με 660 drones και πυραύλους

Μεγάλη ρωσική επίθεση στη διάρκεια της νύκτας εναντίον της Ουκρανίας στοίχισε τη ζωή σε τέσσερις …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *