Ακολουθήστε μας στο facebook

Φθιώτιδα: Εγκανιάστηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο στις Ράχες

 

Τα εγκαίνια του Πολυδύναμου Περιφερειακού  Ιατρείου στην Παραλία Ραχών 

Την  Παρασκευή, 12 Μαΐου 2023, εγκαινιάστηκε το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο στην Παραλία Ραχών παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ.κ. Συμεών, του Υπουργού Οικονομικών κ. Χρήστου Σταϊκούρα, του Υφυπουργού παρά τω Πρωθυπουργό κ. Γιάννη Οικονόμου, του Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδος κ. Φώτη Σερέτη, εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, Πατέρων της Εκκλησίας, εκπροσώπων Υγειονομικών Υπηρεσιών και στελεχών των Κτιριακών Υποδομών.

Στα εγκαίνια παρέστη επίσης σύσσωμη η Δημοτική Αρχή και πλήθος κόσμου, που τίμησαν με την παρουσία τους τη σημερινή εκδήλωση, όπου ένα έργο ζωτικής σημασίας για την περιοχή και τις όμορες κοινότητες παραδόθηκε στους δημότες της Ανατολικής Φθιώτιδας.

Αναφέρει σχετικά  ο Δήμος  Στυλίδας:

Το Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο αναμένεται να εξυπηρετήσει ένα μεγάλο αριθμό δημοτών, αλλά και επισκεπτών της περιοχής, ιδιαίτερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες που η Παραλία Ραχών αποτελεί πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους. Η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου ήταν σύνθετη και πολύπλοκη διαδικασία, αλλά με ουσιαστική προσπάθεια, ισχυρή βούληση και την αγαστή συνεργασία μας με την Κυβέρνηση, και ειδικότερα του Υπουργείο Οικονομικών, τις Κτιριακές Υποδομές και την 5η Υγειονομική Περιφέρεια, παραλαμβάνουμε σήμερα και παραδίδουμε στην τοπική κοινωνία ένα Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο «στολίδι» για το Δήμο Στυλίδας, αλλά και για ολόκληρο το Νομό Φθιώτιδας.

Να σημειωθεί ότι η υγειονομική αυτή δομή αποτελεί την αρτιότερη δομή της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας , σε ολόκληρη τη χώρα. Ο Δήμος Στυλίδας όχι μόνο θωρακίζεται με υγειονομικά έργα που κάνουν εύκολη και ασφαλή τη ζωή των δημοτών, αλλά και με έργα που δημιουργούν λόγους για να επισκέπτονται κάτοικοι άλλων περιοχών καθημερινά το δήμο μας, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, γεγονός που θα ενισχύσει σημαντικά και την οικονομία του. Κάθε φορά που παραδίδουμε στους δημότες μας ένα σημαντικό έργο, γεμίζουμε με βαθιά ικανοποίηση γιατί οικοδομούμε ένα δήμο σύγχρονο, ανθεκτικό και ασφαλή, όπως τους είχαμε υποσχεθεί. Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης Agroinvest, κ. Γιάννη Βογιατζή και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Δημήτρη Στεργιάδη, για την προσφορά τους στην παροχή ολόκληρου του εξοπλισμού του βιοχημικού και αιματολογικού εργαστηρίου, αλλά και για τη γενικότερη στήριξη και προσφορά τους στο Δήμο Στυλίδας όλα τα προηγούμενα χρόνια, όπως και όλους όσοι συνέβαλαν για την επίτευξη του τόσο δύσκολου, αλλά ταυτόχρονα φιλόδοξου στόχου.

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Πέθανε ο γνωστός βιομήχανος Κώστας Κλιάφας

Άφησε το δικό του στίγμα στο ελληνικό “επιχειρειν”. Ο βιομήχανος  Κώστας Κλιάφας  έφυγε από την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *