Τρίτη , 26 Σεπτεμβρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Φθιώτιδα: Έκκληση για βοήθεια σε πολύτεκνη οικογένεια – Έφυγε από την ζωή ο πατέρας των παιδιών….

Έκκληση για βοήθεια απευθύνει ο  Σύλλογος Πολυτέκνων Φθιώτιδας για στήριξη πολύτεκνης μονογονεϊκής οικογένειας.

Όσο και όπως μπορούμε να βοηθηθεί μία πολύτεκνη οικογένεια με πολλά προβλήματα καθώς πριν λίγες μέρες έφυγε από την ζωή ο πατέρας των παιδιών…

Ακολουθήστε μας  στο facebook

Ενημερώνει σχετικά ο Σύλλογος Πολυτέκνων Φθιώτιδας:

“Αγαπητοί πολύτεκνοι και φίλοι των πολυτέκνων, κάνουμε σήμερα έκκληση για στήριξη πολύτεκνης οικογένειας σε χωριό της Φθιώτιδας. Η οικογένεια αντιμετωπίζει μακροχρόνια οικονομικά προβλήματα αλλά και προβλήματα υγείας καθώς το ένα από τα παιδιά πάσχει από ανίατη ασθένεια.

Σε όλα αυτά ήλθε να προστεθεί ο θάνατος του πατέρα μόλις πριν λίγες ημέρες με ότι αυτό συνεπάγεται για τη μητέρα και τα 4 παιδιά που παρόλα αυτά αγωνίζονται με αξιοπρέπεια και θάρρος για την επιβίωσή τους. Όσοι έχετε τη διάθεση να στηρίξετε τους συνανθρώπους μας που αυτή τη δεδομένη στιγμή βρίσκονται σε εξαιρετικά δυσχερή κατάσταση παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας, είτε εδώ με μήνυμα είτε στα παρακάτω τηλέφωνα:

Γραφεία συλλόγου 8π.μ -1μμ 22310-24972 και 6989766246 (κ. Ντίνα Κουτσή, υπάλληλος του συλλόγου) και απογευματινές-βραδινές ώρες στο 6942666789 (Θωμάς Γεώργας, γραμματέας του συλλόγου).”

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Το Μουσικό Σχολείο Λιβαδειάς σας προσκαλεί στην πρώτη συναυλία της χρονιάς σε ένα ρεσιτάλ πιάνου με τον καθηγητή του Σχολείου μας κ. Ξενόπουλο Ανδρέα

Μουσικό Σχολείο Λιβαδειάς : Ανοικτή πρόσκληση στην πρώτη συναυλία της χρονιάς – Ρεσιτάλ πιάνου με …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *