Πέμπτη , 2 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Φθιώτιδα: Έκτακτη χρηματοδότηση 386.695€ για την θέρμανση στα σχολεία

Γιάννης Οικονόμου: “Η θέρμανση των παιδιών μας που φοιτούν στα σχολεία της Πατρίδας μας αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας”

“Σημαντική απόφαση για την αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους και την ενίσχυση των σχολικών επιτροπών για τις δαπάνες θέρμανσης των σχολείων της Πατρίδας μας αποτελεί η έκτακτη πρόσθετη επιχορήγηση με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, συνολικού ύψους 25 εκατ. ευρώ, προς όλους τους Δήμους.” αναφέρει σε δήλωση του ο βουλευτής Φθιώτιδας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου.

Συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά στους Δήμους της Φθιώτιδας, η έκτακτη χρηματοδότηση είναι ύψους 386.695 ευρώ:
Δήμος Λαμιέων 163.298 ευρώ
Δήμος Λοκρών 50.744 ευρώ
Δήμος Μακρακώμης 39.887 ευρώ
Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας 35.881 ευρώ
Δήμος Καμένων Βούρλων 34.267 ευρώ
Δήμος Δομοκού 31.906 ευρώ
Δήμο Στυλίδας 30.712 ευρώ

“Η θέρμανση των παιδιών μας που φοιτούν στα σχολεία της Πατρίδας μας αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία με συντονονίσμενες ενέργειες εξασφάλισε την έκτακτη χρηματοδότηση προς ενίσχυση των σχολικών επιτροπών για την αντιμετώπιση του ενεργειακού κόστους.

Η Παιδεία βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής μας και εξασφαλίζουμε ότι οι μαθητές σε όλη τη Φθιώτιδα -στους Δήμους Λαμιέων, Δομοκού, Στυλίδας, Μακρακώμης, Λοκρών, Καμένων Βούρλων και Αμφίκλειας-Ελάτειας- και σε όλη την Ελλάδα θα παρακολουθούν τα μαθήματά τους απρόσκοπτα.

“Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα που δημιουργείται προς όφελος της κοινωνίας, για να περιορίσουμε το αποτύπωμα του ενεργειακού κόστους στη ζωή των πολιτών.” καταλήγει στην ενημέρωση του ο κ. Οικονόμου.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στη Βουλή το νομοσχέδιο για τον εκσυγχρονισμό της μουσειακής πολιτικής και ζητημάτων διαχείρισης της πολιτιστικής κληρονομιάς.

Κατατέθηκε στη Βουλή το νομοσχέδιο του υπουργείου Πολιτισμού με τίτλο “Εκσυγχρονισμός της μουσειακής πολιτικής και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *