Φθιώτιδα: Ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε στο μπάνιο της και έμεινε αβοήθητη για τρεις μέρες – Δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με κανέναν

Περιπέτεια για μία ηλικιωμένη γυναίκα στα Καμένα Βούρλα μετά από πτώση που είχε…

Μία ηλικιωμένη γυναίκα γλίστρησε και  έπεσε στο μπάνιο και ήταν ανήμπορη να σηκωθεί και να καλέσει βοήθεια.

Ευτυχώς όμως ο  Πρόεδρος της  Κοινότητας των Καμένων Βούρλων κ. Δημήτρης Καραμανώλης παρατήρησε ότι η ηλικιωμένη γυναίκα δεν είχε εμφανιστεί  ως συνηθίζει και ενημέρωσε την Αστυνομία για να ελέγξουν την κατάσταση της!

Οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και διαπίστωσαν ευτυχώς πως η γυναίκα κατάφερε να μείνει  ζωντανή παρά τον τραυματισμό και ότι για τρεις μέρες ήταν χωρίς τροφή και νερό.

Η ηλικιωμένη, άμεσα  μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Καμένων Βούρλων, όπου της παρασχέθηκε ιατρική φροντίδα.

 

Δες επίσης

Δήμος Λαμιέων: Προσλήψεις για τον καθαρισμό των σχολείων

Ανακοίνωση για την πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες καθαρισμού …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *