Παρασκευή , 2 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Κανονικά θα λειτουργήσουν τα ολιγομελή τμήματα Λυκείων και Γυμνασίων σε Μώλο, Υπάτη, Μακρακώμη, Μοσχοχώρι, Αμφίκλεια, Κάτω Τιθορέα

Θέμης Χειμάρας: “Εγκρίνονται και θα λειτουργήσουν κανονικά, τα ολιγομελή τμήματα ΓΕΛ και Γυμνασίων της Φθιώτιδας.”

Με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων τα χαρακτηρισμένα ολιγομελή σχολικά τμήματα της Φθιώτιδας θα λειτουργήσουν κανονικά.

Όπως μας μεταφέρει ο βουλευτής Φθιώτιδας κ. Θέμης Χειμάρας, πρόκειται για τα λυκειακά τμήματα σε Μώλο, Υπάτη, Μακρακώμη, Μοσχοχώρι, Αμφίκλεια, Κάτω Τιθορέα, καθώς και τις γυμνασιακές τάξεις του Γυμνασίου Μοσχοχωρίου.

Ο Θέμης Χειμάρας, ο οποίος και πέρυσι παρενέβη για το ίδιο θέμα με θετικό αποτέλεσμα, για την εξέλιξη αυτή, ενημέρωσε τηλεφωνικά την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς κα Μπενιάτα και την Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας κα Τσιάκα.

Σε δήλωσή του ο Θέμης Χειμάρας αναφέρει:

«Εγκρίνονται και θα λειτουργήσουν κανονικά, τα χαρακτηρισμένα ολιγομελή σχολικά τμήματα ΓΕΛ και Γυμνασίων της Φθιώτιδας. Πρόκειται για λυκειακά τμήματα σε Μώλο, Υπάτη, Μακρακώμη, Αμφίκλεια, Μοσχοχώρι, Κάτω Τιθορέα, καθώς και τις γυμνασιακές τάξεις του Γυμνασίου Μοσχοχωρίου.
Ευχαριστώ την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμεώς, για την καλή συνεργασία όλο αυτό το διάστημα.
Προσπαθούμε διαρκώς να διευθετούμε άμεσα και αποτελεσματικά, τα εκπαιδευτικά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο μας, με στόχο την καλύτερη δυνατή κάλυψη των εκπαιδευτικών αναγκών των μαθητών».

 

Ακολουθήστε μας στο Google News!

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Τζο Μπάιντεν: Έτοιμος να μιλήσω με Β. Πούτιν, αν θέλει να τελειώσει ο πόλεμος

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν δήλωσε 1/12/2022  πως είναι «έτοιμος» να συνομιλήσει με τον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *