Δευτέρα , 26 Φεβρουαρίου 2024
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Φθιώτιδα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μικρής διαρκείας, στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ

 

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, μικρής διαρκείας, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο ΑΘΕ, με σκοπό τη διενέργεια εργασιών συντήρησης σηράγγων.

Η ενημέρωση από την Κεντρική Οδό:

Συγκεκριμένα, από σήμερα Τρίτη 13 Φεβρουαρίου έως και την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, θα ισχύσει εκτροπή κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα μεταξύ του Η/Κ Αχινού στο 241,5ο χλμ. και του Α/Κ Αγίας Μαρίνας στο 223,1ο χλμ..

Οι οδηγοί με προορισμό την Αθήνα θα εξέρχονται από τον Η/Κ Αχινού και μέσω του επαρχιακού δικτύου και ακολουθώντας τη σήμανση θα οδηγούνται στον Α/Κ Αγίας Μαρίνας όπου και θα εισέρχονται εκ νέου στον αυτοκινητόδρομο.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια των άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων, θα ισχύσει μείωση κομίστρων στον Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Μαυρομαντήλας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.

Η Κεντρική Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Κεντρική Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και εφιστά την προσοχή των οδηγών καθώς οι τελευταίοι οφείλουν να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Πέφτει το ιστορικό νησάκι Βασιλάδι: Ανοίγει η «κερκόπορτα» του Μεσολογγίου

Το Βασιλάδι ή Αναποδοΐβαρο είναι ένα μικρό ακατοίκητο, αλλά ιστορικό νησάκι που βρίσκεται στη λιμνοθάλασσα …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *