Τρίτη , 6 Δεκεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Φθιώτιδα: Μεγάλες δυσκολίες πλέον και για τους εργολήπτες δημοσίων έργων λόγω ανατιμήσεων…

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργοληπτών Δημοσίων Έργων Φθιώτιδας συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λαμιέων – Ζήτησε προσωρινές διακοπές εργασιών λόγω της μεγάλης αύξησης τιμών βασικών υλικών.

Οι μεγάλες αυξήσεις πλέον παρατηρούνται σε πολλά αγαθά και προϊόντα με αποτέλεσμα πολλοί κλάδοι να αντιμετωπίζουν μεγάλο πρόβλημα…

Σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση βρίσκονται όπως διαφαίνεται και οι εργολάβοι δημοσίων  έργων.

Με αφορμή αυτή την κατάσταση, το Δ.Σ του συνδέσμου εργοληπτών δημοσίων έργων Φθιώτιδας συναντήθηκε το πρωί της Δευτέρας με τον Δήμαρχο Λαμιέων κ. Θύμιο Καραΐσκο προκειμένου να ζητήσει την αναστολή εργασιών  ώσπου να ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

Ο Δήμαρχος Λαμιέων  ανέφερε  σχετικά για την συνάντηση:

“Είχαμε σήμερα μια συνάντηση με το Δ.Σ του συνδέσμου Εργοληπτών Φθιώτιδας. Εξαιτίας των ανατιμήσεων λόγω ενεργειακής κρίσης. Κατανοούμε απόλυτα το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί. Είναι ένα θέμα το οποίο μας απασχολεί έντονα όπως και την κοινωνία μας και το αντιλαμβανόμαστε. Θα το δούμε συλλογικά με τους φορείς που συμμετέχουμε, όπως είναι η ΚΕΔΕ, η ΠΕΔ για την αντιμετώπιση του ζητήματος σε κεντρικό επίπεδο. Κατανοούμε απόλυτα το πρόβλημα που έχει προκύψει ωστόσο εμείς έχουμε την ανάγκη σαν δήμος να προχωρήσουμε τα έργα που έχουμε δρομολογήσει για το 2022 και είναι προς όφελος των πολιτών. Ελπίζουμε να αποκλιμακωθεί η κρίση που έχει δημιουργηθεί”.

Ο Πρόεδρος Εργοληπτών Δημοσίων Έργων κ. Σταμάτης Ντούβας δήλωσε σχετικά:

“Σήμερα πραγματοποιήσαμε μια συνάντηση με τον δήμαρχο Λαμιέων, θα ακολουθήσουν και άλλες. Ο λόγος της συνάντησης είναι η υπερβολικά μεγάλη αύξηση των υλικών. Αυτό μας αναγκάζει να ζητήσουμε διακοπές έργων προσωρινές πάντα μέχρι να ηρεμήσει το ζήτημα ώστε να μπορέσουμε και εμείς να ανταπεξέλθουμε στην υλοποίηση των έργων που υπάρχουν στους δήμους και τις περιφέρειες”.

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Ξεκίνησε η πορεία στο κέντρο της Αθήνας

Σε εξέλιξη βρίσκεται πορεία στη μνήμη του Αλέξη Γρηγορόπουλου στο κέντρο της Αθήνας. Πλήθος διαδηλωτών …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *