Παρασκευή , 9 Ιουνίου 2023

Φθιώτιδα: Ο Νίκος Μπέτσιος για το εκλογικό αποτέλεσμα:”Τώρα, προχωράμε μπροστά, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και μεγαλύτερη πίστη στο αύριο!”

 

Νίκος Μπέτσιος: “Σε αυτήν την τιμή θα ανταποκριθούμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα.”

Το παρακάτω μήνυμα δημοσιοποίησε ο υποψήφιος Βουλευτής  κ. Νίκος Μπέτσιος  σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών, εκφράζοντας την ικανοποίηση του τόσο για την άνοδο του ΠΑΣΟΚ όσο και για την εμπιστοσύνη που έδειξαν οι πολίτες στο πρόσωπο του.

“Πολλά τα μηνύματα της χθεσινής κάλπης, ανάμεσά τους το πιο σημαντικό για τους πραγματικά προοδευτικούς πολίτες της χώρας: η επιστροφή του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής στο πολιτικό προσκήνιο!
Συγχαρητήρια σε όλους τους συνυποψήφιους, συναγωνιστές, συναδέρφους του ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής για τον ωραίο αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί και κυρίως εκείνους που εκλέχθηκαν, χθες, συγκεντρώνοντας τις προτιμήσεις του δημοκρατικού κόσμου. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον φίλο και συναγωνιστή Νίκο Τσώνη που εξέλεξε ο Νομός μας.

Η ανταπόκριση της κοινωνίας στον ουσιαστικό και με πολιτικά επιχειρήματα πολιτικό λόγο του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής, στη σοβαρότητα και τον πολιτικό πολιτισμό που εξέφρασε όχι μόνο κατά την προεκλογική περίοδο αλλά και όλη την προηγούμενη περίοδο, είναι σαφής και εκφράζει την ανάγκη των πολιτών για ένα κόμμα που ακούει τις ανάγκες τους, που μιλάει στη γλώσσα τους και που το εμπιστεύονται, ξανά.

Σε αυτήν την τιμή θα ανταποκριθούμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα.

Προσωπικά, να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους εσάς που στηρίξατε το ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ στη χθεσινή κάλπη και που τιμήσατε με την ψήφο σας το πρόσωπό μου. Δεσμεύομαι πως θα συνεχίσω να παλεύω δίπλα σας, κάθε μέρα, κάθε στιγμή, για να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε μαζί αυτά που μας αξίζουν ως πολίτες αλλά και στον Νομό μας!

Ο δρόμος είναι μακρύς αλλά η αρχή έγινε! Τώρα, προχωράμε μπροστά, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και μεγαλύτερη πίστη στο αύριο!

Κάνοντας το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κάθε μέρα και πιο δυνατό μέχρι την επόμενη αναμέτρηση.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ουρικό οξύ: Πότε «απειλεί» την καρδιά – Ποιοι κινδυνεύουν περισσότερο

Πόσο επικίνδυνα είναι τα ανώτερα φυσιολογικά επίπεδά του μετά την ηλικία των 30 ετών σε …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *