Σάββατο , 4 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Φθιώτιδα: Ο Θέμης Χειμάρας για την παρέμβαση Οικονομικού Εισαγγελέα – “Δεν είναι απλώς καλοδεχούμενη αλλά μου προκαλεί ανακούφιση”

Δήλωση Θέμη Χειμάρα για την παρέμβαση Οικονομικού Εισαγγελέα, 9/1/2023

Δεν ασχολήθηκα με τα δημόσια πράγματα για να πλουτίσω” και “Θα λάμψει η αλήθεια σε ότι αφορά την πραγματική διάσταση της υπόθεσης που με οδήγησε στην παραίτηση μου…. Αναμένω την κατά το δυνατόν ταχύτερη έρευνα” δηλώνει μεταξύ άλλων εμφατικά ο κ. Χειμάρας.

Αναλυτικά η  δήλωση του:

“Η παρέμβαση του Οικονομικού Εισαγγελέα δεν είναι απλώς καλοδεχούμενη αλλά μου προκαλεί ανακούφιση.

Γιατί με τον τρόπο αυτό θα λάμψει η αλήθεια σε ότι αφορά την πραγματική διάσταση της υπόθεσης που με οδήγησε στην παραίτηση μου. Όταν εισήλθα στην πολιτική δεν ήμουν ανεπάγγελτος, δεν ασχολήθηκα με τα δημόσια πράγματα για να πλουτίσω. Είχα επάγγελμα, το οποίο συνέχισαν οι εννέα εργαζόμενοι στην επιχείρηση μου.

Δεν ενίσχυσε την επιχειρηματική μου πορεία η πολιτική, δεν καταχράστηκα δημόσιο χρήμα, δεν ζημίωσα κανέναν, δεν κέρδισα χρήματα. Για ότι έχει συμβεί, ανέλαβα ακέραια την ευθύνη και παρέδωσα την βουλευτική έδρα στην παράταξή μου. Θέτω στην διάθεση του κ. Εισαγγελέα, άμεσα εγώ ο ίδιος, όλα τα οικονομικά μου στοιχεία, αντίγραφα του συνόλου των τραπεζικών λογαριασμών, σχετικές συμβάσεις και συμφωνητικά, προκειμένου να επισπευσθεί και να διευκολυνθεί ο έλεγχος.

Αναμένω την κατά το δυνατόν ταχύτερη έρευνα.”

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στις Σπέτσες ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας κ. Συμεών για την εορτή των Τριών Σπετσιωτών Νεομαρτύρων

Με λαμπρότητα τελέσθηκε το εσπέρας της 2ας Φεβρουαρίου 2023, ο Μέγας Τρισαρχιερατικός Εσπερινός για την …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *