Πέμπτη , 29 Σεπτεμβρίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Φθιώτιδα: «Οι τοπικές κοινωνίες στο επίκεντρο της πολιτικής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Χαρακτηριστικό παράδειγμα το γήπεδο του Αγίου Κωνσταντίνου»

Ο Γιάννης Σαρακιώτης για τα εγκαίνια του γηπέδου στον Άγιο Κωνσταντίνο

Στα εγκαίνια του ανακαινισμένου Δημοτικού Σταδίου Αγίου Κωνσταντίνου Φθιώτιδας του Δήμου Καμένων Βούρλων – δείτε εδώ σχετικό άρθρο– βρέθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας και Αναπληρωτής Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. – Προοδευτική Συμμαχία, Γιάννης Σαρακιώτης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την ευτυχή κατάληξη που είχαν ενέργειες που πραγματοποιήθηκαν κατά την περίοδο της διακυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α..

Στο περιθώριο της εκδήλωσης, ο κ. Σαρακιώτης δήλωσε:

Ακολουθήστε τη σελίδα μας στο FACEBOOK

«Με μεγάλη ικανοποίηση βρισκόμαστε σήμερα εδώ, στα εγκαίνια μίας αθλητικής υποδομής που παραδίδεται στην τοπική κοινωνία και τους νέους της περιοχής. Η σημερινή κατάληξη είναι το αποτέλεσμα της διαφορετικής νοοτροπίας και των μεθοδικών ενεργειών που πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, το διάστημα της διακυβέρνησης του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. επί ημερών του οποίου σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε το πρόγραμμα “ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ” και μέσω του οποίου αντλήθηκε η σχετική χρηματοδότηση. Πρόγραμμα, που σε αντίθεση με ότι ίσχυε στο παρελθόν, δεν εγκλωβίστηκε σε μικροπολιτικές σκοπιμότητες, αλλά εστίασε στις πραγματικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, βελτιώνοντας υποδομές που σχετίζονται άμεσα με την καθημερινότητα των πολιτών τους».

Τέλος, σημειώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, “η χρηματοδότηση, ύψους περίπου 220.000 ευρώ για την ανακαίνιση του Δημοτικού Σταδίου Αγίου Κωνσταντίνου προβλέφθηκε στο πλαίσιο σχετικής απόφασης του τότε Υπουργού Εσωτερικών, Αλ. Χαρίτση την 19η Απριλίου 2019 (αριθ. πρωτ. 30292/19-04-2019 ΑΔΑ: 68Γ3465ΧΘ7-Ψ25), με την οποία και κατανεμήθηκαν 150.000.000,00€ από το πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» στους Δήμους της χώρας για την υλοποίηση έργων και λοιπών επενδυτικών δραστηριοτήτων.”

*ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Που γίνονται δωρεάν rapid test για κορονοϊό, Πέμπτη 29/9

Ενημερωθείτε για τους δωρεάν ελέγχους-rapid tests για κορονοϊό στη Λαμία. Με βάση το πρόγραμμα του ΕΟΔΥ για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *