Όπως ενημερώνει η Δήμαρχος Αμφίκλειας-Ελάτειας κα Αθανασία Στιβακτή, στην περιοχή της Αμφίκλειας επιτήδειοι παριστάνουν τους λογιστές ή συνεργάτες λογιστικών γραφείων και εξαπατούν πολίτες.
Οι απατεώνες, με την πρόφαση ότι ο πολίτης δικαιούται κάποιο επίδομα ή με την αιτιολογία ότι δήθεν κάνουν καταγραφή σε χρήματα και κοσμήματα, της οποίας η προθεσμία λήγει εκείνη την ημέρα, αλλιώς θα επιβληθεί πρόστιμο, ζητούν στοιχεία και του αποσπούν χρηματικά ποσά και τιμαλφή.
Γίνεται έκκληση να είναι όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε αντίστοιχες κατ’ οίκον επισκέψεις ή τηλεφωνικές προσπάθειες εξαπάτησης!
Δεν διενεργείται καμία νόμιμη καταγραφή χρημάτων και κοσμημάτων και κανένας λογιστής δεν επισκέπτεται τους πελάτες του στο σπίτι τους ή τους ζητάει στοιχεία τηλεφωνικώς.
“Συνίσταται να αντιμετωπίζετε με ψυχραιμία και νηφαλιότητα τέτοιου είδους ενέργειες, έχοντας πάντα υπόψη τις μεθόδους παραπλάνησης που χρησιμοποιούνται. Σε κάθε περίπτωση εξαπάτησης παρακαλείστε να επικοινωνήσετε άμεσα με το Αστυνομικό Τμήμα Αμφίκλειας – Ελάτειας” σημειώνει η κα Στιβακτή.
Fonografos.net Ειδησεογραφικό portal Φθιώτιδας και Κεντρικής Ελλάδας


