Δεν είναι λίγα τα προβλήματα που προκάλεσαν και προκαλούν οι δυνατοί άνεμοι σε περιοχές της Φθιώτιδας.
Σύμφωνα με όσα αναφέρονται απο τις διάφορες Αρχές και υπηρεσίες, δέντρα έσπασαν σε Λαμία και δυτική Φθιώτιδα, προκαλώντας ακόμη και διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος.
Όπως ενημερώνει ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων Κωνσταντίνος Κερπινιώτης, επεμβάσεις χρειάστηκαν να πραγματοποιηθούν την οδό Υψηλάντη, όπου δημιουργήθηκαν προβλήματα από πτώσεις δέντρων, στην οδό Κωστή Παλαμά, στην οδό Αλύτρωτων Πατρίδων, στην Αγριλιά, ενώ στην οδό Σατωβριάνδου στο κέντρο της πόλης υπήρχε τζαμαρία που κρέμονταν σε εγκαταλελειμμένο κατάστημα και ήταν άμεσος ο κίνδυνος.
Στη δυτική Φθιώτιδα, λόγω ισχυρών ανέμων έπεσαν δέντρα και κολώνες της ΔΕΗ με αποτέλεσμα να υπάρχουν προσωρινά προβλήματα ηλεκτροδότησης.
Fonografos.net Ειδησεογραφικό portal Φθιώτιδας και Κεντρικής Ελλάδας


