Δευτέρα , 20 Μαρτίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Φθιώτιδα: Υποψήφια Βουλευτής Φθιώτιδας με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ η Κωνσταντίνα Αντερρριώτη

Η εκπαιδευτικός Κωνσταντίνα Αντερρριώτη όπως ανακοίνωσε, θα είναι υποψήφια Βουλευτής Φθιώτιδας με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Ανακοίνωση υποψηφιότητας

Σε μια περίοδο ευμετάβλητη, όπου οι αξίες της κοινωνίας και της πολιτικής δοκιμάζονται, οι αρχές της δικαιοσύνης και της δημοκρατίας επιτάσσουν την αφύπνιση και τη συμμετοχή όλων.

Με σεβασμό στα χνάρια της κληρονομιάς που μας κληροδότησε το όραμα για την Αλλαγή, την Εθνική Ανεξαρτησία, τη Λαϊκή Κυριαρχία και την Κοινωνική Απελευθέρωση του Ανδρέα Παπανδρέου, το ΕΣΥ και το έργο του Γιώργου Γεννηματά, τις μεταρρυθμίσεις του Γιώργου Παπανδρέου και την ενωτική επιτυχία της Φώφης Γεννηματά.

Έχοντας την πεποίθηση ότι η πολιτική θα πρέπει να αφουγκράζεται και να υπηρετεί τους πολίτες. Με αίσθημα ευθύνης και με διάθεση να διεκδικήσω λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Φθιώτιδας, δηλώνω παρούσα στις εθνικές εκλογές.

Η αναγέννηση της προοδευτικής παράταξής μας θα φέρει την πραγματική ελπίδα για τα παιδιά μας και τους ανθρώπους που καθημερινά αγωνιούν, προβληματίζονται και αγωνίζονται για το μέλλον.

Πολιτική αναγέννηση που θα φέρει ξανά τη χώρα μας, στην ανάπτυξη και την ευημερία

Πολιτική αναγέννηση που θα φέρει την Φθιώτιδα, το κέντρο της Ελλάδας, στο κέντρο της οικονομικής ανάπτυξης.

Με γνώση και έχοντας το όραμα για τη δημιουργία εκείνων των εργαλείων, όπως κάναμε και στο παρελθόν με τη Διαύγεια, την Ηλεκτρονική Συνταγογράφηση, τον Οικονομικό Εισαγγελέα, τις Ανεξάρτητες Αρχές.

Με το βλέμμα στραμμένο στην επόμενη γενιά, καλούμαστε να δημιουργήσουμε εκείνες τις προϋποθέσεις που θα εξασφαλίσουν συνθήκες ευημερίας και προόδου, μακριά από πελατειασμό, περίεργες δοσοληψίες και απευθείας αναθέσεις.

Το ΠΑΣΟΚ υπηρετώντας την κοινωνία και τους πολίτες κατάφερε να δημιουργήσει τη σύγχρονη Ελλάδα του 20ου αιώνα. Τώρα καλούμαστε σε δημοκρατική αντίσταση για να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις και τις απαιτήσεις του 21ου αιώνα.

Η συμμετοχή στον αγώνα της κοινωνικής ισότητας, της ισοτιμίας και της ισηγορίας που οι αρχές της δημοκρατίας επιβάλλουν, επιτάσσει τον σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, της δικαιοσύνης και τη λογοδοσία των ασκούντων εξουσία. Έτσι θα οδηγηθούμε σε δημοκρατική ανάταση της προοδευτικής μας παράταξης.

Καλώ λοιπόν τις φίλες και τους φίλους, τις συναγωνίστριες και τους συναγωνιστές της καθημερινότητας, να συστρατευθούμε σε έναν δύσκολο αλλά αναγκαίο αγώνα, για την πραγματική ελπίδα και το χαμόγελο.

Είναι θέμα δημοκρατίας, ιστορικής συνέχειας και κοινωνικής απαίτησης η σύναψη ενός νέου κοινωνικού συμβολαίου που θα αφουγκράζεται τις ανάγκες, θα δημιουργεί πολιτικές θέσεις, θα δεσμεύει την εξουσία και θα λογοδοτεί στους πολίτες.

Είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε την πολιτική

Είναι υποχρέωσή μας να φέρουμε την πολιτική αλλαγή.

 

Κωνσταντίνα Αντερρριώτη

Εκπαιδευτικός

Υποψήφια Βουλευτής Φθιώτιδας

ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Ο Γ. Οικονόμου για την επανεκκίνηση των σιδηροδρόμων και το νέο πακέτο μέτρων στήριξης της κοινωνίας

Η εισαγωγική (20/3/2023) τοποθέτηση από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου, …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *