Σάββατο , 13 Απριλίου 2024
Ακολουθήστε μας στο facebook

Φθιώτιδα: Ζευγάρι είχε νοικιάσει χώρο μέσω Airbnb, αλλά το “έδιωξαν” υπό το φόβο του κορονοϊού

Αναστάτωση προκλήθηκε σε χωριό της Δυτικής Φθιώτιδας όταν άτομα  “εναντιώθηκαν” με την παραμονή ενός ζευγαριού στο χωριό που είχε ενοικιάσει χώρο μέσω Airbnb.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, παρόλο που το ζευγάρι νομίμως και είχε μετακινηθεί και είχε ενοικιάσει χώρο για διάστημα 15 ημερών στο πανέμορφο χωριό Αργύρια, κάποιοι αντέδρασαν για την παραμονή του υπό τον φόβο μετάδοσης του κορονοϊού,  αν και για το ζευγάρι δεν  υφίσταται θέμα να έχει νοσήσει.

Προφανώς ο φόβος κυριάρχησε, μην πάθουν ότι σε άλλες περιοχές που μετακινήθηκε κόσμος και εντοπίστηκαν κρούσματα. Αδικαιολόγητα όμως όπως αποδείχθηκε… Με τα λίγα  και με τα πολλά, αν και ελέγχθηκε ότι όλα ήταν με βάση το γράμμα του νόμου, το ζευγάρι δεν θέλησε να μείνει  άλλο και τελικά έφυγε μετά τα όσα συνέβησαν…

Το ζητούμενο είναι γιατί δεν επικρατεί ψυχραιμία, υπευθυνότητα, νηφαλιότητα  και δημιουργείται ζήτημα εκεί που δεν συντρέχει λόγος και επιπρόσθετα η στάση αυτή στερεί τις προοπτικές για οτιδήποτε συντελεί στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής… Και τονίζουμε όταν  δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος, αφορμή και αδικαιολόγητα γίνονται τέτοιες ενέργειες….

 

 

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Εκδήλωση Επαγγελματικού προσανατολισμού – “Χτίζω το μέλλον μου. Επιλέγω σπουδές και επάγγελμα”

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Λαμιέων, Σάββατο 13.04.2024, 17: 30 Ο Εξωραϊστικός …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *