Κυριακή , 27 Νοεμβρίου 2022
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γ΄ΚΑΠΗ Λαμίας: Γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων

Μία όμορφη γιορτή διοργανώθηκε για τους ηλικιωμένους στη Λαμία

Ένα από τα σημαντικότερα «κομμάτια» της ελληνικής κοινωνίας διαχρονικά, με ενεργό συμμετοχή στην κοινωνική ζωή και όχι τους «απόμαχους» της ζωής, όπως κάποιοι τους χαρακτηρίζουν, τίμησε ο Δήμος Λαμιέων στην γιορτή που πραγματοποιήθηκε για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων στο Γ΄ΚΑΠΗ Λαμίας.

Μια εκδήλωση γεμάτη ενέργεια και ζεστασιά ως φόρος τιμής και ευγνωμοσύνης στους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας για την προσφορά τους στη ζωή του τόπου αλλά και υπενθύμιση για τα προβλήματα που έχουν και για την υποχρέωση της Πολιτείας και της κοινωνίας να συμβάλλουν στην επίλυση τους.

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος στο σύντομο χαιρετισμό του παρότρυνε τα μέλη και τα στελέχη του Γ΄ ΚΑΠΗ αλλά και όλων των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαμιέων να συνεχίσουν με την ανεξάντλητη διάθεση που έχουν για ζωή και δήλωσε πως ότι χρειαστούν μπορούν να βρουν συμπαραστάτες τους ανθρώπους του Δήμου.

Στην γιορτή για την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων το παρών έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Δημοσίας Υγείας και Γ’ Ηλικίας Παναγιώτης Στασινός, ο Αντιδήμαρχος Κώστας Μουστάκας, η υπεύθυνη των ΚΑΠΗ του Δήμου Λαμιέων Γεωργία Χατζηγιάννη, ο πρόεδρος του Γ΄ΚΑΠΗ Ηλίας Φούντας και πλήθος ηλικιωμένων.

Συμμετείχαν παράλληλα μαθητές και εκπαιδευτικοί του 13ου Δημοτικού Σχολείου Λαμίας που αναφέρθηκαν με ομιλία και δράσεις στην συνολική προσφορά των ηλικιωμένων και μοίρασαν λουλούδια από καλλιτεχνικές δημιουργίες στους παρευρισκόμενους.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

27 θέματα για το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Στυλίδας

Δείτε τα 27 θέματα Σας προσκαλώ σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα διεξαχθεί …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *