Πέμπτη , 9 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γ. Οικονόμου: “Η Φθιώτιδα βρίσκεται σταθερά στο πρώτο πλάνο των κυβερνητικών δράσεων” – Έργα στους Δήμους Μακρακώμης και Λοκρών

Νέα έργα στη Φθιώτιδα ανακοίνωσε ότι εγκρίθηκαν ο βουλευτής Φθιώτιδας και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου, ένα στο Δήμο Μακρακώμης και δύο στο Δήμο Λοκρών.

“Τα νέα είναι ευχάριστα: Η Φθιώτιδα βρίσκεται ξανά στο κέντρο της τοπικής ανάπτυξης και των δράσεων της Κυβέρνησης, καθώς εγκρίθηκε σήμερα με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών, Στέλιου Πέτσα, η ένταξη στο “Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης” 3 νέων κρίσιμων έργων υποδομής και ανάπτυξης σε Μακρακώμη και Μαλεσίνα, με συνολικό προϋπολογισμό 2.705.600 ευρώ.” δήλωσε ο Υφυπουργός και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου.

Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Και συνέχισε διευκρινίζοντας:
“Συγκεκριμένα, με την απόφαση εντάσσονται στο Πρόγραμμα η κατασκευή του Σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων ύψους 1.273.600€ στο Δήμο Μακρακώμης, όπως και η αναβάθμιση της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων στην περιοχή της Μαλεσίνας του Δήμου Λοκρών ύψους 1.122.000€ και η ανέγερση δίδυμων τοποσημων μνημείων αναπαράστασης της Επανάστασης του 1821 στην πλατεία Ελευθερίας στη Μαλεσίνα ύψους 310.000€.
Η Φθιώτιδα βρίσκεται σταθερά στο πρώτο πλάνο των κυβερνητικών δράσεων, που ενθαρρύνουν και ενισχύουν συνολικά την ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών.”

Ακολουθήστε μας στο Google News!

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Οι άνθρωποι με χαμηλά εισοδήματα, έλλειψη απασχόλησης και χαμηλό μορφωτικό επίπεδο είναι πιθανότερο να διαγνωσθούν με ψυχική διαταραχή κάποια στιγμή στη ζωή τους

Μια νέα μελέτη που έγινε στη Φινλανδία έδειξε ότι οι άνθρωποι με χαμηλά εισοδήματα, έλλειψη …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *