Παρασκευή , 27 Ιανουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γ. Οικονόμου στην εκδήλωση της Μητρόπολης Φθιώτιδας: “Η τεχνολογία και η καινοτομία συναντούν τη φιλανθρωπία και την πρόνοια”

Γ. Οικονόμου στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο Ι.Μ Φθιώτιδας: Η τεχνολογία και η καινοτομία συναντούν τη φιλανθρωπία και την πρόνοια

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, βρέθηκε την Παρασκευή (23/07) στο Πνευματικό και Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης του νομού, στη Νέα Άμπλιανη Λαμίας.

Εξήρε, μιλώντας στη διάρκεια της εκδήλωσης για την επίσημη παραλαβή από την εταιρεία ALVO του αυτόματου αιματολογικού ταχυ-αναλυτή, την πρωτοβουλία και τη σημειολογία της στην τελική ευθεία της αναμέτρησης με τον COVID-19.

«Είναι πολύ σημαντική πρωτοβουλία, ειδικά τώρα που βρισκόμαστε στην τελική ευθεία της προσπάθειας να πείσουμε όλο και περισσότερους συμπολίτες μας να αξιοποιήσουν τα επιτεύγματα της επιστήμης για να υπερασπίσουμε το μεγαλύτερο δώρο που έχει κάνει ο Θεός στον άνθρωπο: τη ζωή».
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Βουλευτής Φθιώτιδας, Γιάννης Οικονόμου, επιφύλαξε ιδιαίτερη αναφορά στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδας, Συμεών, ο οποίος με τη γενναία στάση του στους δύσκολους υγειονομικούς καιρούς που ζούμε χάραξε το δρόμο όπου συναντώνται η τεχνολογία και η καινοτομία με τη φιλανθρωπία και την πρόνοια.

«Η στάση της Εκκλησίας ήταν γενναία και ο Μητροπολίτης προσωπικά έδωσε το παράδειγμα. Είναι πολύ σημαντική η σημερινή μέρα. Η τεχνολογία και η καινοτομία συναντούν τη φιλανθρωπία και την πρόνοια. Στη Φθιώτιδα έχουμε δομές που λειτουργούν με υποδειγματικό τρόπο. Η προσφορά και η δωρεά θα ενσωματωθούν σε ένα σύστημα κοινωνικής βοήθειας. Ο Μητροπολίτης έχει καταφέρει να κάνει τους ανθρώπους να μην αισθάνονται πολίτες δεύτερης κατηγορίας».

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Δήμος Καμένων Βούρλων: Τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής με 13 θέματα

Δείτε τα 13 θέματα της συνεδρίασης Πρόσκληση τακτικής συνεδρίασης Οικονομικής Επιτροπής Παρακαλείσθε την 30η Ιανουαρίου …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *