Γ. Ποντίκας – Δήμος Λαμιέων: Σε ένα μήνα, 327 παρεμβάσεις σε γειτονιές, Κοινότητες και σχολεία του Δήμου Λαμιέων

Ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων κ. Γιώργος Ποντίκας ενημερώνει για τις  παρεμβάσεις που υλοποίησε ο Δήμος Λαμιέων το  Μάιο 2026. 

Ενημερώνει σχετικά  σχετικά με τις πρόσφατες παρεμβάσεις που έγιναν  στον Δήμο Λαμιέων ο κ. Ποντίκας:

“Συνεχίζουμε – γιατί ο Δήμος μας το αξίζει.

Στο πλαίσιο της τακτικής ενημέρωσης για τις συνεχείς παρεμβάσεις που υλοποιούνται από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου Λαμιέων, παρουσιάζουμε τις ολοκληρωμένες εργασίες για τη χρονική περίοδο από 1 εως 31 Μαΐου 2026.

Κατά το χρονικό αυτό διάστημα πραγματοποιήθηκαν 327 παρεμβάσεις σε γειτονιές, Κοινότητες και σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων για την αναβάθμιση των υποδομών και τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών.

Παρεμβάσεις σε Δημοτικές Κοινότητες:

✅ Ηλεκτρολογικές εργασίες: 157 παρεμβάσεις (Ηλεκτρολογικές αποκαταστάσεις και νέες εγκαταστάσεις LED).

✅ Επισκευές ξύλινων & μεταλλικών κατασκευών: 49 (παγκάκια, γήπεδα, παιδικές χαρές, πινακίδες σήμανσης).

✅ Υδραυλικές παρεμβάσεις: 29

✅Ελαιοχρωματισμοι: 12 (σε δημόσιους χώρους και εγκαταστάσεις).

✅ Λοιπές τεχνικές εργασίες: 37 ασφαλτοστρώσεις, διαγραμμίσεις δρόμων & διαβάσεων, μάρμαρα, τσιμεντοστρώσεις και μικροεπισκευές κ.α.

Παρεμβάσεις σε Σχολικές Μονάδες:

✅ Παρεμβάσεις ηλεκτρολογικές, υδραυλικές, ξυλουργικές & σιδηρουργικές: 34

✅ Λοιπές τεχνικές εργασίες: 9 Ελαιοχρωματισμοί αιθουσών, σοβατίσματα, πλακοστρώσεις και μικρές επισκευές.

Συνολικός Απολογισμός από 1 έως 31 Μαΐου 2026 : 327 παρεμβάσεις σε όλο τον Δήμο!
Συνεχίζουμε – γιατί ο Δήμος μας το αξίζει.”

 

 

Δες επίσης

25ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στον Έξαρχο

Στις 11/7/2026 Το 25ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών του Συλλόγου Γυναικών Εξάρχου “Υάμπολις” θα πραγματοποιηθεί στον …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *