Σάββατο , 1 Οκτωβρίου 2022
Breaking News
Κάντε LIKE στη σελίδα μας στο facebook

Γ. Συκιώτης για τον τομέα της Υγείας: ” Είμαστε κοντά στον δημότη και μεριμνούμε να παρέχονται ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου

Πρεμιέρα σήμερα στους εμβολιασμούς για τον κορονοϊό με κινητές μονάδες στο Δήμο Καμένων Βούρλων

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 29/10/2021, στο Δήμο Καμένων Βούρλων, δράση εμβολιασμού κατά του Covid-19, σε συνεργασία με την 5η Υγειονομική Περιφέρεια Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδος. Κινητές μονάδες υγείας, τηρούσες όλα τα ιατρικά και υγειονομικά πρωτόκολλα, διενήργησαν εμβολιασμούς σε όσους δημότες ήθελαν και βρέθηκαν, στο Κλειστό Γυμναστήριο του Αγίου Κωνσταντίνου, στο Κοινοτικό Κατάστημα Σκάρφειας και στο Δημαρχιακό Κατάστημα του Μώλου.

Με χαρά διαπιστώθηκε ότι η δράση απέκτησε ουσιαστικό νόημα, αφού πολλοί υπερήλικες, μεταξύ των λοιπών ενδιαφερομένων, οι οποίοι δεν μπορούσαν να μετακινηθούν σε πιο μεμακρυσμένα εμβολιαστικά κέντρα, προσήλθαν να εμβολιαστούν.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο FACEBOOK

Στα σημεία του εμβολιασμού παραβρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Συκιώτης και ο Διοικητής της 5ης Υ.Πε. κύριος Φώτης Σερέτης, όπου και συνομίλησαν με τους εμβολιαζόμενους δημότες, αναδεικνύοντας ζητήματα, που άπτονται της αναγκαιότητας του εμβολιασμού, για την προάσπιση της ζωής και της υγείας τους.

Αναφέρει σχετικά ο κ. Γιάννης Συκιώτης:

“Παρόντος του Διοικητού του Κέντρου Υγείας Καμένων Βούρλων, κυρίου Δημητρίου Δημητρέλλου και του υγειονομικού προσωπικού, που το στελεχώνει, ενημερωθήκαμε για τον απολογισμό της λειτουργίας του Κέντρου Υγείας, από την έναρξη λειτουργία του μέχρι σήμερα και μας έκανε ιδιαιτέρως μεγάλη εντύπωση, ο σημαντικός αριθμός επισκέψεων, που έχει καταγραφεί, ο οποίος ανέρχεται στους 25535 ασθενείς, εξ αυτών 11.363 ήταν επείγουσες περιπτώσεις, ενώ έχουν πραγματοποιηθεί και 22.605 εμβολιασμοί κατά του Covid-19.

Στη κοινή συνέντευξη τύπου, που δόθηκε, εκτός των άνω ζητημάτων, έγινε αναφορά και σε ένα άλλο αλλά προεχόντως σημαντικό ζήτημα και ειδικότερα στη λειτουργία του συγκεκριμένου Κέντρου Υγείας, ως Κέντρου Μαστού. Είναι το μοναδικό Κέντρο Υγείας στην Ελλάδα, στο οποίο δίνεται η δυνατότητα να γίνονται δωρεάν μαστογραφίες, ενώ υπάρχει και εξειδικευμένος μαστολόγος- ιατρός, ώστε να υπάρχει πλήρης ιατρική διάγνωση. Ήδη η λειτουργία του έχει ξεκινήσει και έχει εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον.

Ο Δήμος Καμένων Βούρλων, προτίθεται να διενεργήσει δράσεις ενημέρωσης, ώστε να διαδοθεί η σχετική δυνατότητα των πολιτών, και να υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση, διότι στο συγκεκριμένο ιατρικό ζήτημα, η πρόληψη σώζει ζωές και αυτό είναι στατιστικά διαπιστωμένο.
Ελπίζουμε η 5η Υ.Πε. Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας, να πραγματώνει και στο μέλλον τέτοιες δράσεις, κοντά στον δημότη, και να μεριμνά, ώστε και οι πρωτοβάθμιες μονάδες φροντίδας, να παρέχουν ιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και ευχαριστώ θερμά το Διοικητή της κύριο Φώτη Σερέτη, για την αγαστή συνεργασία.”

Δείτε ΟΛΑ τα νέα του  FONOGRAFOS.NET στο GOOGLE NEWS

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Στη Θεσσαλία γυρίζεται ταινία με τον Ματ Ντίλον – “Η Θεσσαλία ταξιδεύει παντού στον κόσμο”

Η Le Monde στα Μετέωρα- Γερμανοί τουριστικοί πράκτορες σε Λάρισα και Καρδίτσα – Ο Οσκαρικός …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *