Τρίτη , 7 Φεβρουαρίου 2023
Breaking News
Ακολουθήστε μας στο facebook

Γ. Συκιώτης: “Μοιράστηκαν self tests σε όλα τα σχολεία του Δήμου Καμένων Βούρλων”

Με επάρκεια στα  self tests  ο Δήμος Καμένων Βούρλων χάριν  τις άμεσες ενέργειες  των Σχολικών Επιτροπών σε συνεργασία με τον Δήμο.

Με μέριμνα του Δήμου Καμένων Βούρλων και με δαπάνη των σχολικών επιτροπών, μοιράστηκαν σήμερα Κυριακή 9/1/2022 αυτοδιαγνωστικά τεστ ελέγχου για τον Κορωνοϊό (Covid 19), σε όλες τις μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στη γεωγραφική περιφέρεια του Δήμου.

“Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίστηκε η εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων και η τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων” τονίζει ο Δήμαρχος Δήμου Καμένων Βούρλων κ. Γιάννης Συκιώτης.

Και συνεχίζει: “Οι μαθητές, που δεν μπόρεσαν να τα παραλάβουν με άλλο τρόπο, μπορούν αύριο Δευτέρα, να το πράξουν στο σχολείο, όπου φοιτούν, κατά το χρόνο προσέλευσής τους σε αυτό. Σύμφωνα με τις εντολές του Υπουργείου Υγείας το πρώτο τεστ πρέπει να γίνει πριν την είσοδο των μαθητών στην τάξη, ώστε να αποτραπεί η διάδοση του ιού, από ήδη νοσούντες.”

“Ευχόμαστε στους μαθητές μας καλή επανέναρξη των μαθημάτων σας, να προσέχετε τους εαυτούς σας και να παραμείνετε ασφαλείς.” καταλήγει στην ενημέρωση του ο Δήμαρχος.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο You Tube

Δες επίσης

Λαμία: Που γίνονται δωρεάν rapid test για κορονοϊό, Τρίτη 7/2

Ενημερωθείτε για τους δωρεάν ελέγχους-rapid tests για κορονοϊό στη Λαμία. Με βάση το πρόγραμμα του ΕΟΔΥ για …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *